Anadolu 4 hazırlık maçı oynayacak

Konya Anadolu Selçukspor’da Erzurum kampı sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip, bugün kamp için Afyon’a gitti

Erzurum kampını Pazar günü tamamlayan ve 2 günlük izine ayrılan Konya Anadolu Selçukspor dün yeniden toplandı. Yeşil-beyazlı ekip, üçüncü etap hazırlıkları için Afyon’a gitti. Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum kampının ardından lig hazırlıklarına 2 gün ara veren Anadolu Selçukspor Afyon kampında hazırlık maçları oynayacak  2 Ağustos Çarşamba günü başlayacak başlayan Afyon kampında 4 hazırlık maçı planlayan yeşil-beyazlı ekip Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor ile 4 Ağustos Cuma günü ilk hazırlık maçını oynayacak.

Anadolu Selçukspor daha sonra Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 6 Ağustos Pazar günü, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor ile 8 Ağustos Salı günü ve yine Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ergene Velimeşe Futbol Takımı ile 10 Ağustos Perşembe günü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.  Yeşil-beyazlı ekipte Afyonkarahisar kampı 11 Ağustos tarihinde son bulacak. Kampın ardından 2 gün izin yapacak olan pilot takım, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Anadolu Selçukspor, 26 Ağustos’ta başlayacak yeni sezonda ilk hafta maçında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri