Amir hücuma hareket kattı

Konyaspor’da sakatlıklar nedeniyle rotasyon sıkıntısı yaşayan İsmail Kartal Çyakur Rizespor maçında Amir Hadziahmetovic’e forvet arkasında görev verdi. Boşnak oyuncu bu bölgeye hareket katarken takımının tek golüne de imza atan futbolcu oldu. 

İttifak Holding Konyaspor'da orta sahanın vazgeçilmez oyuncusu Amir Hadziahmetovic, 7. dakikada Çaykur Rizespor ağlarına gönderdiği golle bu sezon ikinci golünü attı. Boşnak oyuncu Çaykur Rizespor karşısında 10 numara pozisyonunda forma giydi. Hem savunmada hem de hücumda takımına önemli katkı sağlayan Amir Hadziahmetovic takımını da karşılaşmanın 7.dakikasında şık kafa vuruşuyla 1-0 öne geçirdi. Boşnak futbolcu bu sezon ligin 11. haftasında iç sahada oynanan BB Erzurumspor maçında da ağları sarsmayı başarmış, yeşil beyazlılar sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Konyaspor forması ile 11 maça çıkan Amir Hadziahmetovic, 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Genç oyuncu daha önce Erzurumspor maçında gol sevinci yaşamış geçen haftaki Kayserispor maçında da asist yapmıştı. 

Çaykur Rizespor maçının İlk 15 dakikalık süreçte Konyaspor’un baskılı oynamasında önemli bir görev üstlenen Boşnak hücum anlamında etkili bir performans ortaya koydu. Karşılaşma 1-0 devam ederken Shengelia’ya ceza sahası içinde harika bir topuk pası veren Amir’in bu güzel pası ne yazık ki kötü şekilde sonuçlandı. Shengelia müsait pozisyonda topu auta attı

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri