Amerikalı gönderildi

Selçuk Üniversitesporun büyük umutlarla renklerine bağladığı 2.16 metrelik pivot Grlenntys Chief performansı ile hayal kırıklığı yaşatırken, tetkiklerde ortaya çıkan sağlık sorununun da etkisiyle Amerikalı oyuncu ile yollar ayrıldı
Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni transfer Amerikalı oyuncu Grlenntys Chief Kickingstallionsims Jr gönderildi. Geçtiğimiz hafta Konya’ya gelen ve sağlık kontrollerinden geçirilen Amerikalı oyuncunun yapılan tetkiklerinde önemli bir sağlık sorununa rastlandığı bunun yanı sıra 2 metre 16 santimlik dev pivotun Adanaspor ile Gaziantep’te oynanan hazırlık maçında beklenen performansı sergileyemediği kaydedildi. Yönetim ve teknik heyet arasında yapılan istişarelerin ardından Amerikalı oyuncunun gönderilmesine karar verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Amerikalı oyuncu Grlenntys Chief Kickingstallionsims hem takımla çıktığı antrenmanlarda hem de Adanaspor ile oynanan hazırlık maçında yeterli performansı sergileyemedi. Bunun yanı sıra oyuncuyla ilgili önemli bir sağlık sorunu tespit ettik. Teknik heyetimizle yapılan istişareler sonucu Chief ile yolumuzu ayırdık. Vakit kaybetmeden yeni bir yabancı oyuncu arayışına başlamış bulunmaktayız. Baş antrenörümüz Ayhan Kalyoncu, Teknik Menajerimiz Fevzi Keçeli, İdari Menajerimiz Yaşar Berber ve transfer komitesi üyelerimiz değerlendirmelerde bulunuyor. Takımımıza gerçek anlamda katkı sağlayacak yeni bir yabancı oyuncuyu transfer edeceğiz. Bunun yanı sıra 3 ve 4 numaralı pozisyonlar için de yerli oyuncu arayışlarımız sürüyor” dedi.

Kaftanoğlu, Torku Selçuk Üniversitesinin bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşacağına da dikkat çekerek, “Takım olarak Beko Basketbol Ligi’ni hedefliyoruz. Bu doğrultuda hazırlıklarımız sürmekte. Gaziantep’teki turnuva eksiklerimiz adına bize ışık tuttu. Mevcut eksiklerimizi gerek transfer yaparak gerekse de antrenmanlarda daha çok çalışarak gidereceğiz. Yeni transferlerin takıma adapte olması ve uyum sorununun giderilmesiyle birlikte lige kadar tam anlamıyla hazır olacağız. Camiamız endişe etmesin, güçlü yönetimimiz şampiyonluk için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE 2. MAÇINI KAYBETTİ

Sarı-Mavili ekip, Yaşar Sevim Turnuvasının ikinci maçında ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesine mağlup oldu Gaziantep’te gerçekleştirilen ve aralarında temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin de yer aldığı dört TB2L takımının mücadele ettiği Yaşar Sevim Turnuvasında büyük çekişme yaşanıyor. Turnuvaya Adanaspor karşısında aldığı 54-51lik galibiyetle başlayan Sarı-mavili ekibimiz Torku Selçuk Üniversitesi ikinci maçında ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesine 62-54 yenildi. Şahinbey Spor Salonunda oynanan ve Mesut Dağhan-Serkan Kırklar-Abdullah Uyanık hakem üçlüsünün yönettiği zorlu maçta Torku Selçuk Üniversitesinin performansından memnun kalmadığı Amerikalı Chief forma giymedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri