Amed Sfk, Tarsus Maçına Kilitlendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Tarsus İdman Yurdu ile yapacağı maça kilitlendi.Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Tarsus İdman Yurdu ile yapacağı maça kilitlendi.

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını bugün yaptıkları idmanla sürdürdüklerini söyledi. Çalışmaların iyi gittiğini ve futbolcularının moralli olduğunu ifade eden Küçükbayrak, önlerinde zorlu bir maç olduğunu ifade etti. Küçükbayrak, Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda yapacakları maçın her iki takım için büyük önem taşıdığını kaydetti. Küçükbayrak, “Tarsus İdman Yurdu bizimle yapacağı karşılaşmaya mutlak 3 puan almak için çıkacak. Kazanmaktan başka çaresi olmayan rakibimiz, bu nedenle büyük hatalar yapacak. Biz de rakibimizin hatalarını iyi değerlendirip, sonuca gideceğiz” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil de Tarsus İdman Yurdu maçı için Tarsus’a karayolu ile gideceklerini söyledi. Yeşil, “Karayolu ile gideceğimiz için yarın sabah Tarsus’a doğru hareket edeceğiz. Sakat ve cezalıların yer almayacağı kafile maçın ardından tekrar karayolu ile Diyarbakır’a dönecek” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri