Amazon, Türkiye'deki uzun vadeli planlarıyla müşteri deneyimini artırmayı hedefliyor

Amazon Türkiye Perakende Genel Müdürü Burak Erdem, Eylül 2018'den bu yana büyümelerinden ve müşterilerinin ilgisinden son derece memnun olduklarını belirterek, "Artan talep Türkiye'deki işimizi ölçeklendirme ve büyütme konusunda güven verdi." dedi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Erdem, Prime'ın 2020 Eylül'de Türkiye'deki müşterileriyle buluştuğunu ve Prime'a olan ilginin her gün daha da arttığını görmekten son derece memnun olduklarını söyledi.

Erdem, "Prime üyelerimiz yıl boyunca ve Prime Day gibi özel kampanya dönemlerinde onlara sunduğumuz özel indirimler ve 'Çok Al Az Öde' gibi fırsatlardan faydalanabiliyorlar. Prime demek elbette ki hız da demek. 650 bine yakın ürünü, Prime üyelerine aralarında aynı gün, ertesi gün ve pazar günü teslimat seçeneklerinin de bulunduğu, ücretsiz ve hızlı kargo ile sunuyoruz. İstanbul, Kocaeli Bursa ve Ankara'da ise öğlen saat 11.30'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kapınıza teslim ediliyor. Prime Gaming ile her ay yenilenen ücretsiz oyunlarla oyunseverleri de mutlu ediyoruz." açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri