Amatörün ilk şampiyonu Cihanbeyli

Amatör Küme B Grubunda 2014-2015 sezonu tamamlandı. Grupta şampiyon olan Cihanbeyli Belediyespor Süper Gruba yükseldi

Amatör Küme B Grubunda 2014-2015 sezonu tamamlandı. Grupta şampiyon olan  Cihanbeyli Belediyespor Süper Gruba yükseldi. Cihanbeyli Belediyespor önceki gün  Yunakspor ile Dumlupınar Spor Kompleksinde karşı karşıya geldi. Kalabalık bir taraftar kitlesi tarafından takip edilen maçı kırmızı-beyazlı ekip 3-1 kazanarak şampiyon oldu. Karşılaşmayı  Federasyon Başkanı Remzi Ay, Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.  Remzi Ay maç sonrası şampiyon takımı kutladı. Grupta  küme düşen takım ise Akşehir Endüstrispor oldu.  Yeni Doğanhisarspor ile kümede kalma yarışı içerisinde olan Akşehir ekibi son maçta Kuluspor’a 8-3 yenilince 1. Amatör Kümeye veda etti. Yeni Doğanhisarspor ise deplasmanda Altınekin’i 6-2 gibi farklı bir skorla yenerek kümede kalmayı başardı.

B GRUBUNDA SANAYİSPOR SÜPER’E KOŞUYOR

Amatör Küme B Grubunda ise sezon devam ediyor. Arspark Sanayispor bu grupta liderliğini devam ettirirken Havzanspor ise kümeden çekildiğini açıklayarak bu hafta maça çıkmadı.Arspark Sanayispor Seydişehir Gücü Belediyespor’u deplasmanda 3-1 yenerek puanını 22 yaptı. 2. Sıradaki Karapınar Esnafspor da Havzanspor maça çıkmadığı için hükmen 3-0 galip sayıldı ve haftayı 18 puanla tamamladı. Grubun diğer maçında ise Seydişehir Belediyespor Sarayönüspor’u 6-0 yendi.

SÜPER GRUPTA ZİRVE KARIŞTI

Amatör Küme Süper Grupta sezonun 2. yarısının ilk haftası oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Sürpriz sonuçların alındığı ligde İhsaniye Gençlerbirliği’nin çıkışı devam etti. Siyah-beyazlı ekip  4’te 4 yaparak büyük bir çıkış yakaladığı Grupta  2. Yarının ilk maçında sahasında Çatalhüyük Çumra Belediyespor’u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip rakibini 4-2 gibi farklı bir skorla yenerek  puanını 22 galibiyet serisini ise 5’te 5 yaptı.  Grup lideri Selçukspor Bozkır deplasmanında 1-0 kaybederken, zirveyi yakından ilgilendiren maçta Karapınar Belediyespor, Ereğilspor’u 2-0 yenerek zirveye ortak oldu.  Anadolu Derespor’un düşüşü ise bu hafta da devam etti.  Anadolu Derespor küme düşme hattında  bulunan Muhasebe Gençlerspor’a  2-1 yenildi. Muhasebe bu galibiyetle  kümede kalma adına büyük   bir avantaj yakaladı. Grupta Ilgınspor- Yeni Emirgazi Belediyespor maçı ertelenirken  Beyşehir Belediyespor evinde Kadınhanı Belediyespor’u 2-1 yendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri