Amatörlere müjdeli haber

Amatör spor kulüplerimizin antrenman ve müsabakaları için kullandıkları saha ve tesisleri ücretsiz oldu.

Amatör spor kulüplerimizin antrenman ve müsabakaları için kullandıkları saha ve tesisleri ücretsiz oldu. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez ve Başkan Yardımcısı, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay’ın çalışmaları doğrultusunda hayata geçirilerek resmi gazetede yayınlandı.

Buna göre; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine ait saha ve tesislerinin amatör spor kulüplerinin antrenman ve müsabakalarına ücretsiz tahsis edilmesine dair, Spor Genel Müdürlüğü İşletme Yönetmeliği’nde değişiklik yapılmasına dair Yönetmelik, Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü’nün 07 Ağustos 2016 tarih ve 29794 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Değişikliğin Konya ve tüm Türkiye’de amatör spor camiasında büyük sevinç yaratması noktasında açıklamada bulunan Konya ASKF Başkanı Remzi Ay “ Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Gençlik Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan olmak üzere Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanımız Ali Düşmez ve yönetimine, ayrıca emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri