Amatörlerde heyecan devam ediyor

1. Amatör Küme Futbol’da bugün 15. hafta müsabakaları oynanacak.
Süper Grup’ta geçen hafta 32 puanla liderlik koltuğuna geçen Ç. Çumra Belediyespor, geçen hafta sahasında Medaş’a farklı yenilen Beyşehir Belediyespor’u konuk edecek. Ereğlispor galibiyetiyle 31 puan ve averajla ikinci sıraya yerleşen Sarayönü Belediyespor, dipten çıkma mücadelesi veren Karapınar Belediyespor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Haftalardır kaybetmeye devam eden Muhasebe Gençlerspor ise Selçuklu Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.
1. Küme A Grubu’nda açık ara liderliğini sürdüren Stadspor, deplasmanda Kadınhanı Belediyespor ile karşılaşacak. 1. Küme B Grubu’nda ise iki hafta önce liderlik koltuğuna geçen Demirspor, İçeri Çumra Belediyesi ile deplasmanda oynayacak. 1. Amatör Küme Futbol Süper Grup ile 1. Küme A ve B gruplarında 15. hafta karşılaşmalarının programı şöyle: Süper Grup: 10:00 Telekomspor-Sanayispor (2 Nolu Saha), 10:00 Muhasebe G.B.-Selçuklu Belediyespor (Cumhuriyet Sahası), 14:00 Medaş Tekmeramspor-Bozkır G.B. (Selçuklu Sentetik), 13:00 Sarayönü Belediye-Karapınar Belediye (Sarayönü), 13:00 Ç.Çumra Belediye-Beyşehir Belediye (Çumra)
1. Küme A: 13:00 Y.Doğanhisar-Hakimiyetspor (Doğanhisar), 13:00 Akşehir Endüstrispor-Konya Yolspor (Akşehir), 13:00 Ilgınspor-Selçukspor (Ilgın), 13:00 Kadınhanı Belediyespor-Stadspor (Kadınhanı ), 13:00 Kuluspor-Yeni Meramspor (Kulu) 1. Küme B: 10:00 Derespor-Havzanspor (3 Nolu Saha), 12:00 Maliyespor-Karapınar Esnafspor (3 Nolu Saha), 12:00 Mobilyacılar Sitespor-Ereğli Şekerspor (Dumlupınar Sahası), 13:00 İ.Çumra Belediyespor-Demirspor (Çumra)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri