Amatörler nefes kesti

1. Amatör Küme Futbolda 10. hafta heyecanı geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla son buldu. Gruplarda her geçen gün heyecan fırtınası artarak devam ederken, Süper Grup ve A Grubunda liderler değişmedi. B Grubunda ise zirve 10. haftada el değiştird

Süper Grup’ta Ereğlispor’u 2-0’la geçen Muhasebe Gençler, A Grubu’nda ise Selçukspor’u 3-2 mağlup eden Statspor zirvedeki yerlerini korurdu. B Grubu’nda ise Maliyespor’u 3-1 mağlup eden Mobilyacılar Sitespor, zirveyi Cihanbeyli’den devraldı.


MUHASEBE GENÇLER ZİRVEYİ BIRAKMADI
Süper Grup’ta 9. haftada liderlik koltuğuna oturan Muhasebe Gençler, Ereğlispor’u 2-0 mağlup ederek puanını 24’e çıkardı ve bir puan farkla liderliğini sürdürdü. Selçuklu Belediyespor’u deplasmanda 2-1yenmeyi başaran Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise 23 puanla zirve takibini sürdürdü. Uzun haftalar sonunda liderlik koltuğunu bırakan Sarayönü Belediyespor ise Medaş’ı 2-1 yenerek 3. sıraya yerleşti ve yeniden yarışta var olduğunu gösterdi. Lig’in 10. haftasında alınan sonuçlar ve 11. hafta maç programı ise şöyle: Sanayispor 6-0 Karapınar Belediyespor, Medaş Tek Meramspor 1-2 Sarayönü Belediyespor, Selçuklu Belediyespor 1-2 Ç. Çumra Belediyespor, Muhasebe Gençlerspor 2-0 Ereğlispor, Bozkır Gençlerbirliğispor 0-1 Beyşehir Belediyespor. 11. hafta programı: Selçuklu Belediyespor-Bozkır Gençlerbirliğispor, Sarayönü Belediyespor-Ç. Çumra Belediyespor, Ereğlispor-Telekomspor, Karapınar Belediyespor-Muhasebe Gençlerspor, Beyşehir Belediyespor-Sanayispor.


STATSPOR AÇIK ARA ZİRVEDE
1. Küme A Grubu’nda ise ligin zirvesinde bulunan Statspor bu hafta da kazanarak koltuğunda iyice rahatladı. Selçukspor önünde zorlu bir mücadele veren Statspor, aldığı 3-2’lik galibiyetle puanını 28’e çıkarttı ve en yakın takipçisi Akşehir Endüstri’nin önünde 7 puan farkla liderliğini sürdürdü. Akşehir Endüstri ise evinde ağırladığı Yeni Doğanhisarspor’u 12-1 gibi farklı bir skorla geçerek puanını 21’e çıkarttı. Lig’de 3. durumda bulunan Kadınhanı Belediyespor ise deplasmanda Hakimiyetshpor ile 0-0 berabere kalarak puanını 16’ya yükseltti ve zirve yarışından biraz daha uzaklaştı. Lig’in 10. haftasında alınan sonuçlar ve 11. hafta maç programı ise şöyle:  Konya Yolspor 2-4 Yeni Meramspor, Selçukspor 2-3  Stadspor, Hakimiyetspor 0-0  Kadınhanı Belediyespor, Akşehir Endüstrispor 12-1  Yeni Doğanhisarspor, Ilgınspor 3-2  Kuluspor. 11. hafta programı: Stadspor-Hakimiyetspor, Yeni Meramspor- Selçukspor, Yeni Doğanhisarspor-Konya Yolspor, Kadınhanı Belediyespor-Ilgınspor, Kuluspor-Akşehir Endüstrispor.


B GRUBUNDA LİDERLİK EL DEĞİŞTİRDİ
1. Amatör Küme B Grubu’nda ise zirve bu hafta el değiştirdi. 9. haftada Demirspor’a yenilerek zirve yolunda ağır bir yara alan ancak zirvedeki yerini bırakmayan Cihanbeyli Belediyespor, Ereğli Şekerspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu ve 19 puanla ligde ikinci duruma düştü. Zirveyi ise kazanmaya devam eden ve geçtiğimiz hafta sonu da Maliyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başararak puanını 21’e çıkartan Mobilyacılar Sitespor aldı. Lig’den çekilen Araplarspor önünde hükmen galip sayılan Derespor ise Cihanbeyli ile aynı puana geldi ve averajla 3. sırada yer aldı. Karapınar Esnaf’ı 5-1 mağlup eden Demirspor ise 18 puanla zirveyi yakından takip etmeye devam etti. Lig’in 10. haftasında alınan sonuçlar ve 11. hafta maç programı ise şöyle: Mobilyacılar Sitespor 3-1Maliyespor, Demirspor5-1Karapınar Esnafspor, İçeri Çumra Belediyespor2-0Havzanspor, Ereğli Şekerspor1-1Cihanbeyli Belediyespor. 11. hafta programı: Ereğli Şekerspor-Karapınar Esnafspor, Havzanspor-Demirspor, Derespor-Cihanbeyli Belediyespor, İçeri Çumra Belediyespor-Maliyespor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri