Amatörde zorlu hafta

Amatör Futbol’da 17 hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla devam edecek. B Grubu şampiyonu Statspor prestij mücadelesi verirken Süper Grup ve A Grubu’nda ise şampiyonluk yarışı devam edecek

1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 17. hafta maçları bugün oynanacak. Toplam 14 zorlu karşılaşmanın oynanacağı ligde Süper Grup’ta ve A Grubu’nda 5’er maç yapılırken B Grubu’nda ise 4 maç oynanacak. Süper Grup’ta iki haftadır liderlik koltuğuna oturan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde lige tutunmanın mücadelesini veren Sanayispor’u konuk edecek. Çumra’yı yakından takip eden Sarayönü Belediyespor ise Bozkır Gençlerbirliği’ni ağırlayacak

A Grubu’nda ise şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan eden Statspor, Ligde ikincilik hesapların yapan Akşehir Endüstrispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. B Grubu’nda ise zirve heyecanı giderek tırmanıyor. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Cihanbeyli Belediyespor, son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan İçeri Çumra Belediyespor’a konuk olacak. Ligi 2. sıradan takip eden Ereğli Şekerspor ise zirvenin bir başka adayı Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Diğer aday Derespor ise Maliyespor ile üç puan mücadelesine çıkacak.
Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu haftanın maç programı ise şöyle: Amatör 1. Küme Süper Grup: 10.00 Telekomspor−Selçuklu Belediyespor 2 Nolu Saha 13.00 Medaş Tekmeramspor−Muhasebe Gençler Cumhuriyet Sahası 13.00 Sarayönü Belediye−Bozkır Gençlerbirliği Sarayönü 13.00 Çatalhüyük Çumra Belediye−Sanayispor Çumra 13.00 Ereğlispor−Karapınar Belediyespor Ereğli.
Amatör 1. Küme A Grubu: 10.00 Konya Yolspor−Selçukspor Dumlupınar Sahası 13.00 Akşehir Endüstrispor−Stadspor Akşehir 13.00 Ilgınspor−Yeni Meramspor Ilgın 13.00 Kadınhanı Belediyespor −Yeni Doğanhisarspor Kadınhanı 13.00 Kuluspor−Hakimiyetspor Kulu.
Amatör 1. Küme B Grubu: 14.00 Derespor−Maliyespor Sanayi Sahası 12.00 Demirspor−Ereğli Şekerspor Dumlupınar Sahası 14.00 Mobilyacılar Sitespor−Karapınar Esnafspor Dumlupınar Sahası 13.00 İçeri Çumra Belediye−Cihanbeyli Belediye İçeri Çumra.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri