Amatör Spor Haftası Kürek Ve Yüzme Yarışları Tamamlandı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen kürek ve yüzme yarışları tamamlandı.Kürek Federasyonu İl Temsilcisi...

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen kürek ve yüzme yarışları tamamlandı.

Kürek Federasyonu İl Temsilcisi Harun Tosun, Çukurova Üniversitesi Seyhan Baraj Gölü Kano Kürek Tesisleri’nde gerçekleştirilen yarışlara 29 sporcu katıldığını söyledi.

Bu turnuvalar sayesinde sporcuların deneyim kazandığını Tosun, “Adana’nın Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) seçilmesinin meyvelerini almaya başladık. Bir yıl içinde milli takımlara 2 antrenör, 5 sporcu vermeyi başardık. Türkiye’de ilk kez albano sistem kürek parkurunun kentimizde kurulmasının yararlarını görüyoruz. Türkiye’nin en iyi tesislerine sahip olmamız bizler için büyük şans. Bu imkanları iyi kullanıp milli takıma daha çok sporcu gönderme hedefindeyiz.” dedi.

Etkinlikler kapsamında Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 3 kulüpten toplam 29 bayan ve erkek sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çimen ve hakemler verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri