Amatör liglerde Fikstür çekildi

Konya Süper Amatör Lig ve 1.Amatör Küme’de fikstür çekildi. Yapılan açıklama ile liglerin 13-14 Ekim’de başlanacağını belirlenirken maçların saati ve tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon toplantı salonunda gerçekleşen Süper Amatör Lig ve 1.Amatör Küme fikstür çekimine Federasyon Başkanı Remzi Ay, As Başkan Zahir Renklibay, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz ve kulüp temsilcileri katıldı.

12 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Süper Amatör Lig’de bu sezon 12 takım mücadele edecek. Selçuklu Belediyespor yaptığı açıklama ile ligden çekildiğini açıklamıştı. Ligi birinci bitiren takım doğrudan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükselirken 2.takım ise BAL’da Konya takımları arasında ligi son sırada tamamlayan takım ile play-off mücadelesine çıkacak. Ligde mücadele edecek takımlar şöyle: Öntur Havzanspor, Saiteli Kadınhanı Belediyespor, Yeni Emirgazi Belediyespor, Selçukspor, Ülkümspor Gençlik, Yeni Doğanhisarspor, Ereğlispor, Çumra Belediyespor,Gölyazı Belediyespor,Meram Kara Kartallar,  Ilgın Belediyespor, Akören Gençlikspor.

SÜPER AMATÖR’DE 1.HAFTA FİKSTÜRÜ

13-14 Ekim’de başlayacak Konya Süper Amatör Lig’de 1.hafta oynanacak maçlar şöyle: “Öntur Havzanspor -  Saiteli Kadınhanı Belediyespor, Ülkümspor – Yeni Doğanhisarspor, Ereğlispor -  Çumra Belediyespor, Selçukspor - Gölyazı–Belediyespor, Yeni Emirgazi Belediyespor – Meram Kara Kartallarspor, Ilgın Belediyespor – Akören Kültürspor.”

18 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Konya 1.Amatör Küme ise 2 grup şeklinde oynanacak. A ve B Gruplarında toplamda 18 takım mücadele edecek. A Grubu’nda; Cihanbeyli Belediyespor, Ergesspor, Kulu Belediyespor, Sarayönüspor, Taşkentspor, Yunakspor, Polatoğlu Ahşapspor, Monivaspor, Demirspor yer alırken  B Grubu’nda ise; Beyşehir Belediyespor,Bozkır Gençlerbirliği,Huğluspor, Seydişehirgücü, Seydişehir Belediyespor, Yeni Meramspor, Selçuk Üniversitesi, AK İnşaat Sanayispor, Selçuklu İdmanyurdu yer alıyor.

MAÇLARIN SAATİ TARİHİ BELLİ OLACAK

1.Amatör Küme de 13-14 Ekim tarihlerinde başlayacak. Önümüzdeki günlerde federasyon tarafından yapılacak açıklama ile maçların günü ve saati belli olacak. 1.Amatör Küme A Grubu’nda 1.haftanın fikstürü şu şekilde: Taşkentspor – Cihanbeyli Belediyespor, Ergesspor – Polatoğlu Ahşapspor, Sarayönüspor – Monivaspor, Demirspor – Yunakspor, Kulu Belediyespor – bay.  B Grubu’nda 1.haftanın fikstürü ise şöyle: Yeni Meramspor – Selçuk Üniversitesi, Seydişehirgücü – Ak İnşaat Sanayispor, Selçuk İdmanyurdu – Huğluspor, Beyşehir Belediyespor – Seydişehir Belediyespor, Bozkır Gençlerbirliği.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri