Amatör liglerde bugün 10 maç var

2. Küme Futbol Liginde bugünkü tek maçta Akşehir Belediye Kültürspor ile Yunakspor karşılaşacak. Akşehirde oynanacak maç 13.00da başlayacak
U19 ve U16 Ligi’nde de zorlu maçlar var. Amatör futbol liglerinde heyecan bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. 2. Küme Futbol Ligi’nde gerçekleştirilecek günün tek maçında Akşehir Belediye Kultürspor seyircisi önünde Yunakspor ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. U19 Ligi’nde 3 Nolu Saha’da İhsaniye G.B. ile Araplarspor saat 16.00’da 3 puan mücadelesi verecekler. Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanacak ilk maçta Konya Başakspor ile Y.Argıthanı Belediyspor karşılaşacak. Maç 14.00’da start alacak. Bu maçın ardından yine aynı sahada 1905 Ultraaslanspor ile Konya Aymaz Koleji galibiyet için kapışacaklar. Maçın başlama saati 16.00. U19 Süper Ligi’nde Selçuklu Belediyespor, Konya Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Selçuklu Sentetik Saha’daki maç 14.00’da başlayacak. Diğer maçların programı şöyle. 15.00 Karacadağ-Kuluspor, 14.00 Ereğlispor-Tümosanspor, 15.00 Y.Doğan-Akşehir Gençlik (U19), 16.00 Ereğli Şeker-Tümosanspor, 15.00 Karapınar Belediye-Y.Emirgazi Belediye (U16).
2. KÜMEDE HAFTANIN MAÇI C GRUBU’NDA
Futbol 2. Amatör Küme’de haftanın maçı C Grubunda oynanacak. Ladik’te lider Hakimiyetspor ile yakın takipçisi Negraspor arasındaki maçı Hakimiyetspor kazanıp şampiyonluk yolunda avantaj yakalamak isterken, Negraspor rakibini yenerek puanları eşitlemek istiyor. Şampiyonluk isteyen her iki takımın mücadelesi nefesleri kesmeye aday. Hakimiyetspor Kulüp Başkanı Süleyman Işık, “Negraspor iyi futbol oynayan, kaliteli futbolculardan kurulu iyi bir takım. Biz de öyleyiz ve zevkli, çekişmeli bir maç olacak. Fair play çerçevesinde centilmence oynayıp kazanmak istiyoruz” derken, Negraspor Kulüp Başkanı Hanifi Büyükyılmaz ise, “Her sezon olduğu gibi geri çekilecek değiliz. Kaliteli bir kadro kurduk ve oyuncularımız büyük mücadele veriyor. Tek bir hedefimiz var, o da şampiyonluk. Taraftarımız önünde galip gelerek, Hakimiyetspor’la puan puana geleceğimize inanıyorum. Hak eden kazansın” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri