Amatör Küme’de zorlu hafta

Futbol Birinci Amatör Küme Süper, A ve B gruplarında bugün 10. hafta maçları oynanacak. Gruplarda liderlik yarışı veren takımlar arasındaki puan farkının az olması her haftanın ayrı bir heyecanla geçmesine neden oluyor.
 Süper, A ve B grupları bu hafta da kıran kırana maçlara sahne olacak. Süper Grupta şampiyonluk yarışı veren iki ekip Beyşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Lider Beyşehir Belediyespor 1 puanla önünde bulunduğu Selçuklu Belediyespor’a konuk olacak. Selçuklu Belediye Sahasında oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. A Grubunda da zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. Lider Karapınar Belediyespor en yakın takipçisi İçeri Çumra Belediyespor deplasmanına konuk olacak. İki ekip arasında 1 puan fark bulunuyor.
1.KÜMEDE HAFTANIN MAÇI
Futbol 1. Amatör Küme A Grubu lideri Karapınar Belediyespor ile en yakın takipçisi İçeri Çumra Belediyespor, bugün İçeri Çumra’da karşı karşıya geliyor. Karapınar temsilcisi galip gelmesi durumunda şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, İçeri Çumra’nın kazanması halinde kalan haftalar son derece renkli bir görünüm kazanacak. Bu iki takımın yanı sıra Selçukspor ve Derespor da iddialarını sürdürüyor. İçeri Çumra Belediyespor antrenörü Cumhur Albaş, “Bu sezon çok iyi gidiyoruz ve tek hedefimiz var, o da şampiyon olup Süper Gruba yükselmek. Lider Karapınar Belediyespor’la sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp lider olmak ve bunu lig sonuna kadar sürdürebilmek istiyoruz. Belediye Başkanımız da, yönetimimiz de takıma büyük destek veriyor. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, yüzlerini kara çıkarmayacağız” dedi. Karapınar Belediyespor Genel Kaptanı Mithat Korkusuz ise, “Maçı kazanmak ve zirve yolunda yalnız kalmak istiyoruz. Bugüne kadar oynadığımız Bu maçı da kazanacak güce sahibiz. Umarım centilmence bir maç olur” şeklinde konuştu.
Birinci Kümede 10. haftanın maç programı şu şekilde: Süper Grup 13.30 Muhasebe Gençler−Cihanbeyli Belediye(Cumhuriyet Sahası),14.00 Selçuklu Belediyespor−Beyşehir Belediyespor (Selçuklu Belediye Sahası), 13.30 Bozkır Gençlerbirliği−Kuluspor  (Bozkır) 13.00 Ereğlispor−Stadspor (Ereğli) A grubu: 10.00 Konya Başakspor−Selçukspor (Şehit Muharrem Samur), 13.00 Seydişehir Gücü−Havzanspor (Seydişehir), 13.00 Ladikspor−Derespor (Ladik), 13.00 İçeri Çumra Belediye−Karapınar Belediyespor (İçeri Çumra) B grubu: 14.00−Maliyespor−Akşehir Endüstrispor (3 Nolu Saha)  13.00 Kadınhanı Belediyespor−Mobilyacılar Sitespor (Kadınhanı) , 13.00 Ilgınspor−Yeni Meramspor (Ilgın) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri