Amatör Kümede bugün 8 maç var

Amatör Futbol Liglerinde heyecan sürüyor
Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen Süper Grup ve 1. Amatör Küme A Grubuna dahil bugün 8 maç oynanacak. Süper Grupta oynanacak 5 maçın 2’isi merkezde, 3’ü ise ilçelerde oynanacak. Saat 12’de başlayacak maçlarda Selçukspor ile Statspor Cumhuriyet sahasında, Maliyespor ile Muhasebe Gençler ise 2 Nolu sahada kozlarını paylaşacak. İlçelerde oynanacak 3 maçın da başlama saati 13.30. Bu maçlarda ise, Kadınhanı Belediyespor-Cihanbeyli Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor-Ereğlispor ve Kuluspor-Karapınar Belediyespor takımları karşılaşacak. 1. Amatör Küme A Grubunda ise bugün 3 karşılaşma var. Akşehir Gençlikspor’un BAY geçeceği haftada tüm maçlar 12’de başlayacak. Program şöyle: Yeni Meramspor-Akşehir Endüstrispor (3 Nolu). Hakimiyetspor-Akşehir Belediye Kültürspor (Selçuklu Sentetik). Ladikspor-İhsaniye Gençlerbirliği (Ladik).
AKADEMİ LİGİ’NDE İKİ MAÇ VAR
Coca-Cola U17 ve U18 Akademi Liglerinde ilimizi temsil eden tek takım olan Torku Şekerspor bugün iki zorlu maça çıkacak. U17 Liginde Anadolu Grubunda yer alan yeşil-beyazlılar 3. devrenin ilk hafta maçında sahasında MP. Antalyaspor ile karşılaşacak. Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanacak karşılaşma 12’de başlayacak. Bu maçın hemen ardından saat 14’de ise U18 Ligi Anadolu Klasman Grubu’nda mücadele veren Torku Şekerspor ilk hafta maçında Ankaragücü’nü ağırlayacak. 31 puanla 4. sırada yer alan ekibimiz, 35 puanla lider olan rakibini yenmek istiyor.
Öte yandan Konya bugün sporda hareketli bir Pazar günü geçirecek. Satranç İl Temsilciliğinin 2012 faaliyet programında yer alan Çocuk Ligi Satranç müsabakaları bugün Satranç Salonu’nda yapılacak. Çok sayıda sporcunun katılacağı müsabakalar 10’da başlayacak. Okullararası küçükler, yıldızlar ve gençler Karate İl Birinciliği müsabakaları bugün yapılacak. Merkez ve ilçelerde yer alan çok sayıda okulun katılacağı müsabakalar Tekvando Salonu’nda 10’da başlayacak. Küçük erkekler basketbol liginde 100. Yıl Spor Salonu’nda şu maçlar oynanacak. Kartal İzcilik-Selçuk Üniversitesi. Barospor-Konya Gücü. Alınteri-Ulusoy. Aymaz-Genç Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Diltaş-Ulusoy. Selçuklu Belediye-Başak.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri