Amatör Karmaya Konya’dan 3 isim

Ankara Bölge Karmasının 24 Haziran-5 Temmuz 2015 tarihleri arasında İrlanda Cumhuriyeti'nde katılacağı UEFA Bölgeler Kupası Finalleri kadrosu açıklandı.

Ankara Bölge Karmasının 24 Haziran-5 Temmuz 2015 tarihleri arasında İrlanda Cumhuriyeti'nde katılacağı UEFA Bölgeler Kupası Finalleri kadrosu açıklandı. Ankara Bölge Karması, finaller öncesi hazırlık kampını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacak ve 24 Haziran günü Dublin'e hareket edecek.

KONYA’DAN ÜÇ İSİM DAVET EDİLDİ

Ankara Bölge Karmasına  Konya’dan 3 isim davet edildi. Sarayönü Belediyespor’dan Mustafa Baştin, Hüsnü Sürücü Karapınar Belediyespor’dan ise Taner Ay davet edildi. Ay ve Sürücü defans bölgesinde  Mustafa Baştin ise ortasahada görev yapıyor. 

KARMANIN EN YAŞLISI TANER AY

Ankara Bölge Karmasında  en yaşlı futbolcu olarak  Taner Ay ön plana çıkıyor. 1980 doğumlu futbolcuyu,  Ankara DSİspor’da  futbol oynayan 1982 doğumlu  Ali Öztürk takip ediyor. Kadronun diğer bir yaşlı oyuncusu ise 1984 doğumlu olan  Fatih Ekşioğlu. Ekşioğlu Ankara TKİ sporda forma giyiyor.

EN GEÇ OYUNCU PURSAKLAR’DAN

Çoğunluğu genç oyunculardan oluşan Bölge Karmasında  en genç oyuncu olarak ise Pursaklar Belediyespor forması giyen 1995 doğumlu Burak Gençbay. Sarayönü Belediyespor’un oyuncuları Hüsnü Sürücü 1993,  Mustafa Baştin ise 1992 doğumlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri