Amatör heyecan sürüyor

2. Kümede bugün 9, U-13 Liginde ise dört maç yapılacak. A Grubu lideri Akşehir Endüstri Argıthanını ağırlarken, B Grubunda ise zirve yarışı Mobilyacılar ile Negra arasında devam edecek
2. Amatör Küme Futbol Ligi ve U-13 Futbol Ligi’ne bugün oynanacak karşılaşmalar ile devam edilecek. 2. Küme’de dokuz maç yapılırken, U-13 Ligi’nde ise 4 maç oynanacak. 2. Amatör Küme A Grubu’nda geçtiğimiz hafta sonu Yunak’ı mağlup ederek liderliğini devam ettiren Akşehir Endüstrispor, Ilgın’da Argıthanı Belediyespor’a konuk olacak. Lider Endüstri sat 16.30’da oynanacak olan karşılaşmayı kazanarak yoluna zirvede devam etmek istiyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bir başka Akşehir takımı, Akşehir Gençlik ise iki haftada kaybettiği puanların ardından bugün Akşehir’de saat 15.00’de Adsız Belediyespor’u konuk edecek. Akşehir Gençlik’i mağlup eden Yeni Doğanhisarspor ise bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat 15.00’de Yunakspor’u ağırlayacak. Grubun bir diğer maçında ise Altuntaşspor ile Seyranspor saat 15.00’de Altuntaş’ta karşı karşıya gelecek.
B GRUBU’NDA HEYECAN TIRMANIYOR
B Grubu’nun zirvesinde heyecan giderek artıyor. Grupta bugün ligin zirvesini yakından ilgilendiren önemli maçlar oynanacak 16 puan ve averajla ligin zirvesinde yer alan Mobilyacılar Sitespor Beyşehir’de Akkanat Yibospor ile saat 15.00’de zorlu bir puan mücadelesine çıkacak. Aynı puanla Mobilyacılar’ın ensesinde nefesini hissettiren Negraspor ise Ladik derbisinde saat 15.00’de şampiyonluk iddiasını sürdüren Ladikspor’u konuk edecek. Grubun son maçında ise Seydişehirgücü saat 15.00’de Konya Yolspor’u konuk edecek.
LİDER EREĞLİ BU HAFTAYI BAY GEÇECEK
C Grubu’nda ise bugün iki karşılaşma oynanacak. Geçtiğimiz hafta sonu Başakspor’u mağlup ederek zirveye yerleşen Ereğli Şekerspor, haftayı maç yapmadan kapatacak. Geçtiğimiz hafta sonu bay olan ve zirveyi Ereğli’ye kaptıran Yeni Meramspor koltuğu tekrar devralmak istiyor. Grupta bugün oynanack iki karşılaşmanın başlama saati 11.00. Grubun ilk maçında Konya Hilalspor, 3 Nolu Saha’da Konya Başakspor ile karşı karşıya gelecek. Sanayi Sahası’nda oynanacak diğer maçta ise Özdağspor ile Karkın Belediyespor puan mücadelesi verecek.
U-13’TE HEYECAN SÜRÜYOR
Öte yandan U-13 Futbol Ligi’nde ise bugün 4 karşılaşma oynanacak. U-13 Ligi’nde günün maçları da şöyle: 13.45 Ç. Çumra Belediyesspor-Medaş TEK Meramspor, 15.00 Aşağıçiğil Güvenspor-Demirspor, 16.15 Konya İDY-Konya 1907 Spor, 17.30 1905 Ultraaslan-Yeni Meramspor (2 Nolu Saha).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri