Amatör fırtına başlıyor

Futbol Amatör Küme’de heyecan fırtınası bugün (pazar) oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Zorlu maratonda bugün Süper Grup’ta 5, iki grupta oynanacak birinci amatör kümede ise toplam 7 maç oynanacak
Konya Futbol Amatör Kümede 2010-2011 sezonu bugün (7 Kasım 2010 Pazar) oynanacak müsabakalarla başlayacak. Bu sezon ilk defa uygulanan Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig nedeniyle Süper Grupta ilk üçe giren Sarayönü Belediyespor Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği bu ligde mücadele ediyor. Tuzlukçu Belediyespor’un ligden çekilmesi ve Karapınar Belediyespor’un ise küme düşmesinin ardından gruptaki takım sayısı 7’ye indi. 
Birinci Kümede gruplarını lider olarak tamamlayan Stadspor ve Demirspor ise yeni sezonda Süper Grupta mücadele edecek. Grup ikincisi olarak play-off oynayan Kuluspor ve Cihanbeyli karşılaşmasında ise Kulu ekibi Süper Grup biletini alan son takım olmuştu. Ancak Telekomspor’un ligden çekildiği kararını açıklamasının ardından Cihanbeyli Belediyespor da bu ligde mücadele etme hakkın kazandı. Yeni sezonda Süper Grup 10 takımla oynanacak.
Bugün start alacak olan ligde ikisi merkezde, üçü ise ilçelerde olmak üzere 5 karşılaşma oynanacak. Süper Grup’ta günün Programı ise şöyle: 14.00 Stadspor−Ereğlispor 2 Nolu Saha, 14.00 Demirspor−Sanayispor Cumhuriyet Sahası, 13.30 Kuluspor−Bozkır Gençlerbirliği Kulu, 13.30 Beyşehir Belediyespor−Selçuklu Belediyespor Beyşehir, 13.30 Cihanbeyli Belediyespor−Muhasebe Gençler Cihanbeyli.
Futbol Birinci Amatör Kümede karşılaşmalar iki grupta oynanacak. Toplam 15 takımın mücadele edeceği kümede 8 ilçe takımı bulunuyor. Birinci amatör küme karşılaşmaları da bugün oynanacak 7 maçla başlayacak. A Grubu’nda 4, B Grubu’nda ise 3 maç yapılacak. Günün programı ise şöyle: 1. Amatör Küme A Grubu: 10.00 Derespor−Selçukspor 3 Nolu Saha 12.00 Havzanspor−İçeri Çumra Belediye 3 Nolu Saha 13.30 Seydişehir Gücü−Ladikspor Seydişehir 13.30 Karapınar Belediye−K.Başakspor Karapınar 1. Amatör Küme B Grubu: 14.00 Yeni Meramspor−Mobilyacılar Site 3 Nolu Saha 13.30 Ilgınspor−Durak Ömer Akkanat YIBO Ilgın 13.30 Akşehir Endüstrispor−Kadınhanı Belediyespor Akşehir.
Öte yandan U 15 Futbol Ligi A Grubu’nda bugün 4 karşılaşma oynanacak. Program ise şöyle: 10.00 Tümosanspor−Havzanspor 2 Nolu Saha 12.00 Araplarspor−Çatalhöyük Çumra Belediyespor 2 Nolu Saha 12.00 1905 Ultraaslanspor−K.Karakartallarspor Cumhuriyet Sahası 10.00 Telekomspor−Karabağ Gençlerbirliği Sehit Muharrem Samur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri