Amatör 2. Kümede geri sayım başladı

Konya Amatör Küme 2011-2012 Sezonu 2.Küme maçlarının oynanacağı sahalar denetlendi

Konya Amatör Küme 2011-2012 Sezonu 2.Küme maçlarının oynanacağı sahalar denetlendi. Tesislerin kullanılabilirliği ve sahaların futbol oynamaya uygunluğu; Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü futbol ve tesis şefliğinden Mehmet Çetin Bulut, Abdullah Kömür ve Muammer Küçük tarafından gerçekleşen denetimde; Altınekin, Yeniceoba ve Kulu Karacadağ sahaları kontrol edilerek, yetkilileri ile görüşüldü ve eksiklikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Futbol 1. Amatör Kümede 2011-2012 sezonunun sona ermesinin ardından gözler 2. kümeye çevrildi. Konya Amatör 2.Küme 2011-2012 Futbol Sezonu 8 Nisan Pazar günü oynanacak müsabaka ile başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Konya amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı salonunda yapılan toplantı ile 2. Kümenin grupları belirlendi. Amatör 2. Kümede mücadele edecek takımlar şu şekilde: A Grubu: Yunakspor, Ortaköy Belediyespor, Seyranspor, Ilgınspor, Yazla Belediyespor B Grubu: Ereğli Şeker, Ereğli Gençlik, Yeni Emirgazi Belediyespor, Seydişehir Belediyespor, Tümosanspor, Negraspor C Grubu: Karacadağ Belediyespor, Gölyazı Belediyespor, Yeniceoba Belediyespor, Altınekinspor, Havzanspor ve Konya Hilalspor. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar 1.Kümeye yükselecek.

SÜPER GRUPTA MAÇ OYNANMADI

Futbol Amatör Küme Süper Grupta geride kalan haftada müsabaka oynanmadı. Ülke genelinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı nedeniyle 1 hafta kaydırılan karşılaşmalar önümüzdeki hafta sonu oynanacak. Süper Grupta 20. hafta oynanacak maçların programı ise su şekilde: Kadınhanı Belediye- Selçukspor, Bozkır Gençlerbirliği-Maliyespor, Cihanbeyli Belediye-Kuluspor, Statspor-Çatalhöyük Çumra Belediye, Muhasebe Gençler-Ereğlispor, Karapınar Belediye Bay.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri