Amasya İşkur, Vatandaşın Ayağına Gidiyor

Amasya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ‘Şehzade Gezi Yolu’nda stant açarak kurum hizmetlerini vatandaşların ayağına götürmeye başladı. Açılan stant ile kurum hizmetlerinin tanıtılması ve vatandaşın Amasya İŞKUR’a...

Amasya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ‘Şehzade Gezi Yolu’nda stant açarak kurum hizmetlerini vatandaşların ayağına götürmeye başladı. Açılan stant ile kurum hizmetlerinin tanıtılması ve vatandaşın Amasya İŞKUR’a gitmeden de bu hizmetlerden faydalanmaları amaçlanıyor.

İŞKUR yetkilileri, konuyla ilgili, “İş ve meslek danışmanlarımız öncelikle, iş arayan vatandaşların İŞKUR´a kayıtlarını yaparak, onları açık işlerle buluşturmakta ve işe yerleştirebilmekte, eleman talep eden iş yerlerinin taleplerini kuruma gelmeden karşılayarak zamandan tasarruf sağlayabilmektedir. Aynı zamanda meslek değişimi ve seçimi aşamasındaki vatandaşlara da yardımcı olan danışmanlarımız, işsizlik sigortası, işbaşı eğitimi, girişimcilik eğitimi, iş gücü yetiştirme kursları ve toplum yararına çalışma programı başta olmak üzere kurum hizmetleri hakkında bilgilendirme yapmaktadırlar.” ifadelerini kullandı. Stant, 15 Ağustos 2014 tarihine kadar açık kalacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri