Amar Rahmanovic bu sezon yüz güldürüyor

Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor’un Altay’ı 3-1 yendiği maçta yeşil-beyazlıların 3. golüne imza atan Amar Rahmanovic, Konyaspor formasıyla gol siftahı yapmanın sevincini yaşadı.

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde takıma dahil olan Boşnak orta saha, bugüne kadar 4 asist yapmıştı. 27 yaşındaki oyuncu Altay maçının son dakikalarında Ahmed Hassan’ın asistinde şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak Konyaspor formasıyla ilk golünü attı.

Maç sonu yaptığı açıklamada, gol attığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Rahmonovic, buna karşın önemli olan takımın galip gelmesi olduğunu vurguladı. Sözleşmesi bu yıl bitecek Boşnak oyuncunun mukavelesinde +1 yıllık opsiyon bulunuyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan Boşnak oyuncu performansı ile taraftarı hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu sezon oyuna sonradan giren Amar Rahmanovic geçtiğimiz sezona oranla takıma daha faydalı bir görüntü çiziyor. Rahmanovic teknik direktör İlhan Palut’un yedek kulübesindeki en güçlü hamle oyuncuları arasında yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri