"Amaçları toplum yapımızı bozmak!"

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Çalı,"Çıktığı her sahnede gönüllü LGBT savunuculuğu yapan sanatçı müsveddelerinin İmam–Hatip okullarımıza çirkin ifadeler kullanması, meselenin ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir" dedi

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Çalı, Şarkıcı Gülşen'in İmam hatiplere yönelik sözlerine karşı basın açıklaması düzenledi. Çalı, açıklamasında “Çıktığı her sahnede kendisini gönüllü LGBT savunucusu ilan edip, izleyicilerine 'beğenmeyenler çıksın' küstahlığını gösteren sanatçı müsveddelerinin İmam – Hatip okullarımıza çirkin ifadeler kullanıyor olması aslında meselenin ne kadar ciddi ve mühim olduğunun en büyük göstergesidir” dedi.

Çalı, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Asırlar boyunca ecdadımız bütün gücünü inancından almıştır. Bu güçlü iman ve inanç nesilden nesile aktarılan geleneklerdir. Özellikle coğrafyamız ve ülkemiz asırlar boyunca geleneklerine, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmiştir. Ecdadımızın altı asra damga vuran adalet ve hoşgörü nizamında ise geleneklerimiz, örf, adet ve kültürümüz bir medeniyet halini almıştır. Bu hakikatin farkına varan Siyonist odaklar ve dış mihraklar bu milleti tarihinden, köklerinden koparmak kültüründen uzaklaştırmak için İngiliz müstemlekeler bakanının 1898 senesinde İngiltere Lortlar Kamarasında ifade ettiği anlamıyla Kur’an-ı Kerim’i bizim elimizden alabilmenin yâda onu unutturabilmenin yoğun uğraşı içerisine girdiler. Bu maksatla Çanakkale yapılmış, bu maksatla kurtuluş harbi düzenlenmiştir. Bu necip millet merhum Erbakan hocamızın ifadesiyle tarihte hiçbir savaşı Topla-tankla-tüfekle değil; imanlı ve inançlı gençliğiyle kazanmıştır. Ağustos ayı içerisinde bulunmamız sebebiyle de ifade etmiş olalım ki, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferi, 30 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi bu imanın, bu aşk ve azmin neticesidir. Konya’mızın manevi mimarı HacıVeyisZade hocamızın başöğretmenliğini yaptığı, kuruluşunda büyük gayretler sarf ettiği ve “çok büyük bir gediği kapatacak, beklediğim ve hayalini kurduğum nesil buradan yetişecek” diyerek övdüğü İmam Hatip okulları geçmişten geleceğe adeta bir köprü vazifesi görmüştür.

İMAM HATİPLER ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENMİŞTİR

Dededen toruna aktarılan kültür mirasımızın devamında çok büyük emekler sarf etmiş, imanlı ve inançlı gençliğimizin yetişmesinde büyük roller üstlenmiştir. İnsanlık tarihi hiçbir şeyi bir günde öğrenmemiştir. Çağımıza taşıdığımız bir takım sorunlar insanlık tarihi kadar eskilerden gelmekte, ancak İslam’ın nuru çerçevesinde olaylara bakamadığımız için kesin çözümler üretilememektedir.

Toplum yapımızı bozmanın gayretinde olanlar bugün aile yapımıza da kirli ellerini uzatmış, cinsiyet eşitliği kapsamında gençlerimizin, evlatlarımızın geleceğiyle oynamayı kendilerine adeta bir vazife kabul etmişlerdir. Ortaya çıkan her tülü sapkın oluşumlar, cinsiyet eşitliği tanımlamaları Müslüman toplumuzda kabulü mümkün olmayan söylemlerdir. Aile, toplumun en küçük yapı taşını oluşturduğu gibi tüm görgü kurallarının, kültürün öğrenildiği en mühim müessese anlamını da taşımaktadır. Aile yapısının korunması sadece İslam’ın esası değil, tahrif edildiğini (bozulduğunu) bildiğimiz diğer diğer dinlerinde temel esasını teşkil eder. Bu yapı her türlü sapkınlık karşısında mutlaka korunmalıdır.

AİLE YAPIMIZ HİÇBİR ŞEYE FEDA EDİLEMEYECEK KADAR KUTSALDIR

Çıktığı her sahnede kendisini gönüllü LGBT savunucusu ilan edip, izleyicilerine “beğenmeyenler çıksın” küstahlığını gösteren sanatçı müsveddelerinin İmam – Hatip okullarımıza çirkin ifadeler kullanıyor olması aslında meselenin ne kadar ciddi ve mühim olduğunun en büyük göstergesidir.

Biz Milli Görüş gençliği ve Saadet Partisi olarak 1969 yılında “önce ahlak ve maneviyat” vurgusu yaparak yola çıkan Erbakan hocamızın izinden gidecek ve ne pahasına olursa olsun Haim Nahum doktrinin bu ülkede uygulanmasına, İslami ve toplumsal değerlerimizin çiğnenmesine, aile yapımızın tahrifatına asla müsaade etmeyeceğiz. Sapkınlıkların yayılabilmesi için he türlü gayreti gösterenlere karşı bizlerde canla başla, takatimizin sonuna kadar İmam Hatip ruhunun diri tutulması için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Her platformda İslami kimliğini ön plana çıkaran hükümet yetkililerini de bu konularda daha samimi olmaya davet ediyor, dindar bir nesil yetiştirmeyi arzu ettiğini söyleyenlere eğitim sistemimizin acilen milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda yenilenmesi gerektiğini hatırlatıyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki; İmam Hatip ruhu Malazgirt meydan muharebesidir, İstanbul’un fethini yaşatan manadır, Çanakkale’yi kazanan ruhtur!!!

Geçse köprü, değse derya tiksinir.

Göçse kabri, kalsa dünya tiksinir.

Küfrü, şerri öyle çok ki nursuzun;

Sevse sevda, girse Gayya tiksinir."

MURAT GÜNTEKİN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri