'Amacımız gidebildiğimiz yere kadar gitmek'

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, geniş bir kadroya sahip olduklarını, amaçlarının bunu en iyi şekilde kullanıp Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu bildirdi.

Öten, yaptığı açıklamada, 3 maçlık kazanamama serisine Gençlerbirliği karşısında alınan önemli galibiyetle son verdiklerini belirtti.

Takımın, yeni transferlerin de gerçek anlamda katkı sağlamasıyla ligde daha da iyi yerlere geleceğine inandığını ifade eden Öten, şunları kaydetti:

"Torku Konyasporumuz, Gençlerbirliği ile oynadığı maçta kazanmayı ne kadar çok istediğini ortaya koydu. Üç maç iyi oynamamıza rağmen beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bunun takımımızın üzerinde bir baskıya neden olmaması adına galibiyete ihtiyacımız vardı. Futbolcularımız, son 25 dakikasını 10 kişi tamamlamalarına rağmen inanılmaz bir mücadele ortaya koydular ve herkesi rahatlatan bir galibiyet aldılar. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyoruz. Daha yeni bir takımız ve biraz daha zamana ihtiyacımız var. Kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir kadro oluşturduk. Uyum sorununun ortadan kalkmasıyla istediğimiz sonuçları alacağımıza ve ligde hak ettiğimiz üst sıralara doğru yükseleceğimize inancımız tam."

Ziraat Türkiye Kupası'nda Perşembe günü Arsinspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Öten, "Geniş bir kadroya sahibiz. Amacımız bunu en iyi şekilde kullanıp Ziraat Türkiye Kupası'nda öncelikle Arsinspor engelini geçmek ve sonrasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Ligde Trabzonspor ile oynayacağımız maç ise gerçekten zor geçecek. Ancak takımımıza güveniyoruz. Trabzon'dan da puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri