Amaç halka hizmet

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, halka hizmet için alın teri döküp emek harcayacaklarını söyledi

AMACIMIZ HALKA HİZMET ETMEK

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman dün Meram Yaka bölgesi esnafları ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar, göreve geldiklerinde bu sorunlara çözüm üreteceklerine söz verdi. Milli Görüş belediyeciliğinin özlenen belediyecilik olduğunu bildiren Mustafa Özkafa, “Amacımız sadece halka hizmet etmek. Buna ulaşacağız” dedi.
HALKIN YÜZÜ YİNE GÜLECEK
Meram Yaka Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman da, görevde oldukları süre boyunca halkın yanında olacaklarını belirterek, “Halk iradesinin bizi göstermesi halinde yola kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yüzleri güldüren bir yönetim sergiledik. Yine halkın yüzünü güldürmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.
SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ
Meram Yaka Seçim Koordinasyon Merkezi açılışının ardından bölge esnafını ziyaret eden adaylar, esnafın sorunlarını dinledi. Kendi iktidarları döneminde esnafın kalkındığına işaret eden adaylar, “Yine ve yeniden mutlu günler gelecek. Halkımızın sorunları çözülecek” dedi. Vatandaşlar da, Mustafa Özkafa ve Lütfi Yalman’ı belediyelerin başına geçmiş olarak görmek istediklerini belirtti.

Alın teri ve emeğe döneceğiz

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Konya’da hareketlilik sağlamak için alın teri ve emeğe döneceklerini söyledi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, dün SSK Hastanesi’ndeki ziyaretlerinin ardından Yaka Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Koordinasyon merkezinin seçim çalışmalarına önemli katkı sağlayacağına inandıklarını belirten adaylar, merkezin hayırlı olmasını diledi.
AMACIMIZ SADECE HALKA HİZMET ETMEK
Hizmet için var olduklarını ve amaçlarının sadece halka hizmet etmek olduğunu dile getiren Özkafa, kendi başkanlığı döneminde Konya için bir çok hizmete imza attıklarını ifade etti.
Anlayışlarının halk hangi hizmeti arzu ediyorsa, hangi noktaya ulaşılmasını istiyorsa onu yapmak olarak adlandıran Özkafa, “Biz bin metrekarelik parklar yaparak başladık. Halkımızın hoşuna gitti 5 bin metrekarelik yaptık, 10 bin metrekarelik yaptık. Halkın daha da hoşuna gitti, bizimde hoşumuza gitti. Konya’nın ve Meram’ın en büyük 150 bin metre karelik parkı ve piknik alanını inşa ettik” dedi. Yeni dönemde de Meram ve Konya’nın gelişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını dile getiren Özkafa, “Sizlerin de desteğini arkamıza olarak, Konya’yı layık olduğu yerlere getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi tarafından Meram Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Lütfi Yalman’ın tecrübesinden bahseden Başkan Adayı Özkafa “Lütfi Yalman, 5 yıl belediye başkan yardımcılığı yaparak belediye tecrübesi kazanmış. Tam 8 sene milletvekilliği yapıp devlet tecrübesi kazanmış. Telefon icat olduğundan bu yana telefon numarasına değiştirmemiş, ‘numaracılık’ yapmamıştır. Bizde 15 yıl boyunca kazandığımız tecrübeyle Meram’ı istenilen seviyeye taşıyacağız” diye konuştu.
YENİDEN YÜZLER GÜLDÜRMEYE GELİYORUZ
Çok sayıda partilinin katılımıyla hizmete açılan koordinasyon merkezinde konuşan Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman da “Belediyeleri halka açacağız. Bu dönemde belediye başkanları belediyeleri halka kapattı. Halk başkanlara ulaşmakta güçlükler yaşadı. Milletvekilliği yaptığımız dönemde de, belediye başkan yardımcılığı dönemimizde de sürekli halkla iç içe olduk. Sadece seçim zamanı değil her zaman halkın yanındayız” dedi.
Yalman, adlarının yolsuzluk ve benzeri ile birlikte hiçbir zaman anılmadığına dikkat çekerek, “Herkes yaptığımız hizmetleri biliyor. Bütün vatandaşlarımız hep sizin zamanınızda yüzümüz güldü diyor. İnşallah yeniden yüzler güldürmeye geliyoruz” dedi.
YAKA ESNAFI ZİYARET EDİLDİ
Yaka Mahallesi Saadet Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışının ardından Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman Yaka bölgesinde bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Esnafın sıkıntılarını dinleyen başkan adayları kendi başkanlıkları döneminde sorunları çözecekleri konusunda esnafa söz verdi.
Başkan adaylarını karşılarında gören esnafta duydukları memnuniyeti ifade ederek, seçim sonrasında da başkanların kendilerini bu şekilde ziyaret edeceğine inandıklarını ve 29 Mart seçimleri sonrası Lütfi Yalman ve Mustafa Özkafa’yı belediyelerin başına geçmiş olarak görmek istediklerini söyledi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri