‘Aluexpo Sektör Buluşmaları’ Konya’da

8-10 Ekim 2015 tarihleri arasında, dördüncüsü düzenlenecek olan “Aluexpo Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı”, 350 firmaya ev sahipliği yapacak.

8-10 Ekim 2015 tarihleri arasında, dördüncüsü düzenlenecek olan “Aluexpo Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı”, 350 firmaya ev sahipliği yapacak. Fuarda, 70 ülkeden gelecek ziyaretçilerle önemli ticari anlaşmalara imza atılması bekleniyor.

ALUEXPO 2015, 4. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı 8-10 Ekim 2015 tarihleri arasında Atatürk Hava Limanı karşısındaki İstanbul Fuar Merkezi’nin 9,10 ve11.Hollerinde düzenlenecek. Fuar öncesi düzenlenen geleneksel “Aluexpo Sektör Buluşmalarının” ikincisi alüminyum sektörünün en önemli merkezlerinden biri olan Konya’da 10 Eylül 2015 Perşembe günü, Konya Hilton Garden Inn’de gerçekleşti.

Toplantıya Konya Sanayi ve Ticaret Odası da destek verdi. Konya basınının davetli olduğu toplantıda,  TALSAD adına AK Alüminyum A.Ş. Genel Müdürü Şirzat Çevik ile Konya Sanayi Odası adına Kağan Döküm ve Model San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya Döküm Kümesi Yönetim Kurulu Üyesi  Ali Semiz ve Hannover Messe- Ankiros Fuarcılık A.Ş. adına Genel Müdür Yardımcısı Süphan İlker sunum ve konuşmaları ile yer aldılar.

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş.’nin 2009 yılından bu yana düzenlediği ALUEXPO, üretimlerinde alüminyum ürün kullanan tüm sektörlerin ve alüminyum üreten ulusal ve global tüm firmaların mutlaka ziyaret etmesi gereken bir platform olma özelliğini taşıyor.

Hannover Messe-Ankiros Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen ve TALSAD Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği tarafından desteklenen Aluexpo 2015, Türk alüminyum sanayisinin önde gelen üreticilerini ve sektörün global tedarikçilerini ağırlayacak. Otomotiv, yapı, beyaz eşya, paketleme, savunma sanayi, enerji, havacılık ve ulaştırma gibi sektörlerden gelen ziyaretçiler her türlü alüminyum ürün ihtiyaçlarını Aluexpo 2015 Fuarımızda bulacak.

ALUEXPO 2015’de, 162’si yurt dışından olmak üzere 350’nin üzerinde firma yer alacak. 9. Holde yerli alüminyum üreticilerinin yansıra 10 ve 11. Hollerde yer alan sektörün global tedarikçi firmaları da ürünleri yaklaşık 70’i aşkın ülkeden gelecek ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Fuar kapsamında, TALSAD (Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği), TÜBİTAK MAM (Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi) ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası'nın organizatörlüğünde fuarla eş zaman ve mekanda, "7. Alüminyum Sempozyumu" ve ayrıca bu yıl ilk defa "Alüminyumun Yaratıcı Elleri" konulu bir "ALUS2015 Fotoğraf Yarışması ve Sergisi" düzenlenecek.

HASAN ÖZÜTEMİZ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri