Altyapıda yeni dönem başladı

Altyapıdan Sorumlu As Başkan Mehmet Üzümcünün göreve gelmesiyle beraber başlayan yeni dönemle birlikte 2012-2013 sezonunda altyapıda görev yapacak teknik ekip belirlendi

Altyapıdan Sorumlu As Başkan Mehmet Üzümcü’nün göreve gelmesiyle beraber başlayan yeni dönemle birlikte 2012-2013 sezonunda altyapıda görev yapacak teknik ekip belirlendi.  Yeni teknik heyetin tanıtımı amacıyla Zafer’de bulunan kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Altyapıdan Sorumlu As Başkanımız Mehmet Üzümcü, en kısa zamanda altyapımıza ait bir tesisin kulübümüze kazandırılması noktasında mücadele vereceklerini ve bu doğrultuda kararlı olduklarını söyledi.

Altyapıdan Sorumlu As Başkan Mehmet Üzümcü altyapıda gerçekleşen yeniden görevlendirme ile ilgili olarak Zafer’de bulunan kulüp binamızda bir basın toplantısı düzenledi. 19 Temmuz’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında oluşan yönetimde Altyapı Sorumlusu olarak görev aldığını belirten As Başkan Mehmet Üzümcü, “Görevlendirme sonrasında altyapıda yeni bir dönem başlangıcı için çalışmalar yaptık. Biraz geç kaldığımız doğru olabilir. Fakat en iyisini yapmak için çaba harcadık. Sonuçta bu bir bayrak yarışı ve düşüncemiz Konyaspor’a ve Türk futboluna yeni yeteneklerin kazandırılması. İlk işimiz kulübümüzün Akademi Liglerine Elit Grubu’nda katılması noktasında başvuru oldu. Ancak TFF tarafından başvurumuz kendimize ait tesisin olmaması nedeniyle kabul edilmeyince Akademi Ligi’nde U14, U15, U16, U17, U18 yaş kategorilerinde mücadele edeceğiz. Geçen sene yaşanan transfer yasağı nedeniyle altyapı takımlarımıza da transfer yapamadık ve yerel ve bölgesel liglerde mücadele etmek zorunda kaldık. Yasağın kalkmasıyla birlikte yeni oyuncuların kazanımı noktasında ne gerekiyorsa o yapılacak” dedi.

‘Altyapının en büyük ve önemli sorunu tesis’ diyen As Başkan Mehmet Üzümcü, “Kulübümüzün altyapısına ait bir tesisin olması noktasında kendime bir görev addettim. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Ama bu konuda herkesin bize destek vermesi gerekiyor. Eğer tesis sorununu çözüp, gerekli fiziki şartları yerine getirirsek hem kulübümüze hem de Türk futboluna yeni yetenekleri kazandıracağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. Altyapı takımlarında 2012-2013 sezonu için yapılan görevlendirmeler şu şekilde: Genel Menajer: Mesut Erçetin, A2 Takımı: Seyfi Erkan, U18 Takımı: Fikret Bademci, U17 Takımı: Derviş Deniz, U16 Takımı: Soner Demirel, U15 Takımı: Mehmet Dikili, U14 Takımı: Tarkan Esmer, U13 Takımı: Erol Yıldırım, Kaleci Antrenörü: Mehmet Gönenir.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri