Altunele altın ödülü

Güney Korede düzenlenen dünya şampiyonasında üçüncü olan Dürdane Altunel, Selçuklu Belediye Meclisi tarafından sevinçle karşılandı

Altın kıza bir altında meclis üyelerinden geldi

 

Tekvando şampiyonasında dünya üçüncüsü olan Dürdane Altunel, Selçuklu Belediye Meclisi tarafından altınla ödüllendirildi. Güney Kore’de düzenlenen dünya şampiyonasında üçüncü olan Dürdane Altunel, Selçuklu Belediye Meclisi tarafından sevinçle karşılandı. Hentbol’de alınan Türkiye Şampiyonasının ardından Tekvando Şampiyonası Dünya üçüncüsünü kabul eden Selçuklu Belediye Meclisi, Konya’da spor camiasını mutlu eden başarılı sporcu Dürdane Altunel’i altınla ödüllendirdi.

Selçuklu Belediye Meclisi toplantısına Tekvando İl Temsilcisi İsmail Hakkı Mermer ve Antrenör Ali Şahin’le birlikte katılan Dürdane Altunel, konuşmasında “Türkiye’yi temsil etmek ve bayrağımızı dalgalandırmak güzel bir duyguydu. Bu müsabakada gerçekten derece yapmak bizim için çok önemliydi. Büyük bir azimle, gayretle çalışmalarımız oldu. Şampiyonada başarılı olmayı çok istiyordum. Her an desteklerini yanımızda hissettiğimiz belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza, antrenörüme ve yönetime teşekkür ediyorum” dedi.  

Dürdane Altunel’in 16 yaşında olmasına rağmen büyüklerde dünya üçüncüsü olmasının büyük bir başarı olduğuna dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Dürdane Altunel, tamamen kulübümüzün altyapısından yetişmiş bir sporcudur. Gerçekten büyük bir başarı elde etmiştir. Bundan sonra da başarılı olacağına inanıyorum. Sporda aldığı başarı kadar kişiliği ile de öne çıkan bir arkadaşımız. Onunla ilgili konuşurken hemen herkesin takdir ettiği güler yüzü ve efendiliği öne çıkıyor. Bir sporcuya yakışır duruşu ve kimliği var. Hayatının her alanında başarılı olmasını arzu ediyor, yine Meclisimizde dünya şampiyonu olarak ağırlamak istiyoruz” dedi.

Geçen hafta Hentbol’de Türkiye Şampiyonu olarak bir sevinç yaşadıklarını ifade eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, “Kulübümüz sporcuları her dalda başarılı sonuçlar alabiliyor. Hem ülkemizde hemde uluslar arası maçlarda aldığımız başarılar artarak devam edecektir. Bu başarıların arkasında başta Belediye Başkanımız olmak üzere, değerli meclis üyelerimiz, il temsilcisi arkadaşlarımız, antrenörlerimiz ve sporcularımız ile onlara gönülden destek veren aileleri var. Bütün bu camiaya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün bütün branşlarda başarılı olduğu gibi tekvando da başarılı olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tekvando İl Temsilcisi İsmail Hakkı Mermer’de konuşmasında şunları söyledi; “Selçuklu Belediye Başkanımıza, Meclis Üyelerimize, başarılı sporcumuza ve antrenörüne teşekkür ediyorum. Tekvandoya ve bütün spor branşlarında yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sonsuz müteşekkiriz. Bu başarıların devamının geleceğine inanıyorum. Çünkü sizlerin destekleri olduğu müddetçe ilimizde, ülkemizde ve uluslar arası düzeyde tüm müsabakalarda yüzümüz gülmeye devam edecektir” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri