Altunel İspanya’da 2. oldu

İspanya’nın Alicante kentinde yapılan 8. İspanya Açık Tekvando Turnuvası (8th. Spanish Open Tekvando Championships 2010) sona erdi.

Turnuvada Selçuklu Belediyesporlu Durdane Altunel Genç Bayanlar 59.kg.da ikincilik elde etti. Balkan Şampiyonluğu bulunan sporcu elde ettiği bu derece ile Avrupa ve Dünya Şampiyonaları için rakiplerine gözdağı verdi.

Sporcuyu Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezine gelişinde takım arkadaşları, sporcu aileleri ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticileri karşıladı. Karşılamaya katılan Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilgiç “Uzakdoğu sporlarında olimpiyat hedefimize adım adım ilerliyoruz. Altyapıdan yetişen sporcumuz şimdi uluslar arası müsabakalarda bizi gururlandırıyor. Sporcularımızın bu dereceleri elde etmesinde emeği geçen ailelere, antrenörlere, belediye meclis üyelerimize ve amatör spora büyük destek veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Spor’da amatör çizgide kalarak uluslararası başarılar elde ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Kulüp olarak Uzakdoğu sporlarında oldukça başarılıyız. Özelikle Judo, Karate ve Tekvando branşlarında önemli dereceler elde eden sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Sporda başarıyı yakalamak için birlikte hareket etmek önemlidir. Kulüpte bu birlikteliği yakaladık ve büyük bir aile olduk. Şimdi ailenin fertleri uluslararası dereceler elde ediyor ve bu başarıya da birlikte seviniyoruz” dedi. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri