Altıparmaktan yeşil ışık

Geride kalan sezonda Konya Şekerspor’u çalıştıran Mehmet Altıparmak, dün Ankara’da Kulüp Başkanı Yavuz Erence ile bir araya geldi.

Genç teknik adamın, yeni sezonda da yeşil-beyazlı takımı çalıştırma konusuna olumlu baktığı öğrenildi.

Konya Şekerspor’da teknik direktör konusunda ilk görüşülen isim, geride kalan sezon takımı çalıştıran Mehmet Altıparmak oldu. Bir süredir yurt dışında olan Altıparmak’ın önceki gün döndüğü ve Ankara’da Kulüp Başkanı Yavuz Erence ile görüştüğü belirtildi. Geç saatlere kadar süren görüşmede genç ve başarılı teknik adamın yeşil-beyazlı takımı çalıştırma konusuna sıcak baktığı ve şartlar oluştuğu takdirde yeniden teknik adam olarak Konya Şekerspor’un başına geçeceği öğrenildi. İstikrardan yana olan yönetim de, takıma yabancı olmayan Mehmet Altıparmak’la çalışmayı arzuluyor. Konuyla ilgili olarak, yönetimin bugün net bir açıklama yapması bekleniyor.
Öte yandan yeşil-beyazlılar dış transferden önce iç transferi bitirmeye kararlı. Altıparmak’la anlaşma sağlanması halinde onun vereceği rapor doğrultusunda gidecek ve kalacak olan futbolcular belli olacak. Şu ana kadar sadece kaleci Gürsel Yaprakçı ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon başarılı olan beş altı oyuncu ile tekrar masaya oturacak. İsimleri henüz belli olmayan bu oyuncularla anlaşma sağlandıktan sonra dış transfer atağına geçecek olan Konya Şekerspor, özellikle Bank Asya Ligi’nde top koşturan oyuncularla anlaşmak istiyor.    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri