Altıparmak: Zirveyi bırakmayacağız

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sezonun 9. haftasını sahasında Elazığspor ile berabere kalarak 1 puanla kapattı.
Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu beraberlikle puanını 18 yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşma sonunda konuşan   
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak sahaya kazanmak için çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını ve rakibin ise beraberlik için mücadele ettiğini ifade etti.  Altıparmak “İki takım içinde çok önemli bir maçtı. Ligin zirvesini ilgilendiren bir maçtı. Sahamızda kazanmak isterdik. Gerekli olan skoru da yakalamıştık. Rakibimiz ise buraya beraberlik için gelmiş ve bunun için mücadele etti. Biz ilk golü attıktan sonra, Elazığspor'u istediğimiz kıvama getirdik ancak bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Sahada mücadele eden tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Göstermiş oldukları mücadeleden dolayı mutluyum. Eksiklerin olması hiçbir şeyi değiştirmez. Biz bir takımız ve sahaya 11 kişi çıktık. 11 kişi olduğumuz sürece eksiğimiz yoktur.  Rakibimiz istediği 1 puanı aldı ama biz hale lideriz ve bunu sezon sonuna kadar sürdüreceğiz.”
SEZON SONUNDA OLMAMIZ GEREKEN YERDE OLACAĞIZ
Şekerspor'un tecrübeli oyuncusu Erman Özcan sahada iyi bir mücadele olduğunu ve sezonun sonunda gereken yerde olacaklarını ifade etti. Özcan  “Ligin en iyi iki takımın mücadelesi vardı bu gün sahada. İki takımda iyi mücadele etti. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek sahadan galip ayrılabilirdik. Maçtan önemlisi dışarda yapılan bazı spekülasyonlar var ve bunlar bize kadar geliyor. Ancak biz iyi bir takımız ve dayanışma içindeyiz. Sezon sonunda da olmamız gereken yerde olacağız.”
ÖNÜMÜZDE DAHA ÇOK MAÇ VAR
Elazığspor karşısında başarılı bir performans sergileyen Barış Çetin ise, “Bizim Elazığspor'dan daha çok pozisyon ürettiğimiz bir karşılaşmaydı ama ne yazık ki bunu değerlendiremedik. Önümüzde önemli maçlar var ve umarım bunlardan galip ayrılarak kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz.”
ŞEKER’DE DURAKLAMA DÖNEMİ
 Konya Torku Şekerspor en yakın takipçisi Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak zirvedeki yerini korudu. Puanını 18’e çıkaran yeşil-beyazlı ekip ligdeki 3. beraberliğini aldı. Ligin başında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Torku Şekerspor son iki haftadır tutuk bir grafik çizmeye başladı. İlk yenilgisini 8. haftada 1461 Tarbzonspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta ise en yakın rakibi  Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Son iki haftadır kazanamayan yeşil-beyazlı ekip toplam 5 puan kaybetti.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri