Altıparmak: Yenilgiyi tattıracağız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 9. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geleceği Elazığspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
Dünü tek idmanla kapatan yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra bir çalışma daha gerçekleştirecek. Yarın saat 15.00’de yapacağı son çalışma ile antrenmanlarına nokta koyacak olan yeşil-beyazlılar, Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
1461 Trabzon karşısında aldığı 3-0’lık yenilgiyi ligin namağlup takımını yenerek telafi etmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da Trabzon maçında dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen İshak Çakmak ve milli takıma geden Ömer Ali dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Trabzon maçında namağlup ünvanını kaybeden yeşil-beyazlılar, attığı 20 golle Lig’in en golcü takımı. Temsilcimizin yediği gol sayısı ise 7. Önümüzdeki hafta içinde Şekerspor’la karşılaşacak olan Elazığ ise, rakip kalelere 12 gol attı. Yediği gol sayısı ise 6. Ortaya çıkan bu rakamlara zirve için yarışan ekiplerden Şekerspor, hücum, Elazığspor ise savunması ile dikkat çekiyor. Lig’de şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan iki ekibin mücadelesi ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin en iyi takımı olduklarını ve bunu önümüzdeki Çarşamba günü göstereceklerini söyledi. Özellikle kedi evlerinde tüm maçları kazanmanın hesaplarını yaptıklarının altını çizen Altıparmak; “Kendi futbolumuzu ortaya koyduğumuz takdirde kazanacağımızı düşünüyorum. Elazığspor’a ilk yenilgilerini tattıracağımız inanıyoruz. Bunun için gerekli olan morale ve özgüvene sahibiz. Zirve açısından önemli bir maça çıkacağız. Biz 6 puan değerindeki bu maçı kazanmak ve puan farkını yeniden dörde çıkarmak istiyoruz. Elazığ, buraya taraftarları ile birlikte gelecek. Bizde kendi taraftarımızın itici gününü yanımızda görmek istiyoruz. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı zorlu karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz. Bu anlamda tam taraftarlarımızı Elazığ maçına davet ediyorum. Onların desteği ile zorlu maçın sonunda gülen taraf biz olacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri