Altıparmak: “ Yenilgideki bütün suç benimdir”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta Ofspor karşısında şok bir yenilgi alan Konya Şekerspor’da keyifler iyice kaçtı.
Dardanelspor’a yenilerek liderlik koltuğunu Elazığspor’a kaptıran yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta sonu ise grubun son sırasındaki Ofspor’a yenilerek liderlik yarışında 6 puan geriye düştü. Devre arasına bu yenilgi ile giren Torku Şekerspor ikinci yarı bu açığı kapatmak için büyük çaba sarf edecek. Yeşil-beyazlı ekip ligin ilk yarısını tamamladı. Ancak kupada Çarşamba günü Beşiktaş ile karşılaşacak.
Sahasında karşılaştığı Ofspor’a tek golle mağlup olan temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “ Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibimiz bizden daha mücadeleci ve daha yürekli oynadı. Kazanmak için elinden geleni yaptı, onları tebrik ediyorum. Sabah futbolcularımızın yaptığı sürpriz görsel şov, onların şampiyonluğa olan inançlarını göstermiş ve beni de çok duygulandırmıştı. Amacımız bu inancı oynadığımız Ofspor maçını kazanarak taçlandırmaktı ama olmadı. Bir haftada göklere çıkarılan takım, bir haftada hakaretlere maruz kalıyor ve vatan haini ilan edilebiliyor. Futbol böyle bir oyun. Oyuncularımın hepsinden memnunum alınan mağlubiyetlerde tek sorumlu benim. Devre arasının gelmesi bizim için iyi oldu. Bu arayı çok iyi değerlendireceğiz ve yapacağımız 2-3 takviye ile takımımız ikinci yarıya çok iyi bir şekilde başlangıç yapacak” dedi.
HASAN VEZİR, “OFSPOR DAHA İYİ YERLERE GELECEK”
Deplasmanda Konya Torku Şekerspor’u tek golle devirmeyi başaran ve alt sıralardan kurtulma adına altın değerinde 3 puan alan Karadeniz temsilcisi Ofspor’un Teknik Direktör’ü Hasan Vezir, “ Bu takımın başına geçtiğimde, ligin sonuna demir atmış bir takım vardı. Oyuncularımız sezon başından beri maaşlarını alamıyordu. Yavaş yavaş takımı toparladık. Konya Torku Şekerspor’un çok iyi, güçlü ve dirençli bir takım olduğunu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor, izleyenlerde bunu görüyor. 6 haftadır çıkışımız devam ediyor ve edecek. Devre arasını çok iyi değerlendireceğiz ve takıma kesinlikle takviye yapacağız. Hafta içi Şenol Güneş’in yaptığı ziyaret takım olarak bizi olumlu etkiledi. Of, Trabzon’un bir ilçesi ve Trabzonspor’da bize destek verecektir” dedi.
ELAZIĞSPOR  FİRE VERMİYOR
Temsilcimiz Konya Şekerspor ile liderlik yarışında kapışan Elazığspor yeşil-beyazlı ekibin puan kaybettiği tüm haftalarda galip gelerek koltuğu devraldı. Son olarak Ofspor maçında 3 puan kaybeden Şekerspor’un, Elazığspor’un Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0 yenmesinin ardından rakibi ile arasındaki puan farkı 6’ya yükseldi. Elazığspor ise liglerdeki tek yenilgisiz takım olarak yoluna devam ediyor.  Temsilcimiz Şekerspor ise ilginç bir şekilde ligin dibine demir atmış takımlardan puan kaybediyor. Kocaelispor, 1461 Trabzonspor  Çanakkale Dardanelspor ve Ofspor. Bu takımların en büyük özelliği kümede kalma mücadelesi vermeleri. Şekerspor bu takımlara karşısında puan alamadı.     

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri