Altıparmak: İyi bir hava yakaladık

TFF 2.Lig 2. grupta mücadele eden Konya Şekerspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı lider Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekipte geçtiğimiz hafta sonu sahasında aldığı 4-0’lık Sarıyer galibiyetinin morali ise futbolcuların antrenmanlarda daha olumlu hareket etmesini sağlıyor.

Konya deplasmanından ağır bir yenilgi ile dönerek alt sıralara düşen Sarıyer’de ise teknik direktör Mehmet Ekşi görevinden istifa etti. Şekerspor maçında da taraftarların Ekşi’ye büyük tepkisi olmuştu.   
Konya Şekerspor’da teknik direktörlük görevine geldiği günden bu yana yenilgi yüzü görmeyen Mehmet Altıparmak, Takım olma ruhunu kazandıklarını ve her takımı yenecek güce sahip olduklarını ifade etti. Başarılı teknik adam, çok iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, “Konya Şekerspor, son haftalarda yakaladığı çıkışla Yükselme Grubuna çıkabileceğini gösterdi. Futbolcularım çok iyi oynuyor, bunun karşılığında da puan ya da puanlar alıyor. Çok iyi bir hava yakaladık, ligde bulunan her takımı yenecek gücümüz var. Akhisar maçını da deplasmanda kazanarak, ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Herhangi bir eksiğimizin bulunmaması, memnuniyet verici. İlk kez, tam kadro bir maça çıkacağız. Rakibimizin lider olması bizi ilgilendirmiyor, biz işimize bakacağız. Hedefimiz önce Yükselme Grubu, ardından da burada şampiyon olarak Bank Asya Ligine çıkmaktır. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Bizlere her türlü imkanı sağlayan, büyük destek veren yönetimimizin emeklerini boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.
Takımını başarılı ismi Muhammet Reis ise takımdaki arkadaşlığın iyi olduğunu ve hocanın yardımıyla bu durumu sahaya ve skora yansıttıklarını söyledi. Reis, “ Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Hocamızın gelmesi ile birlikte her şey değişti. Takım ruhunu yakaladık diye düşünüyorum. Önümüzde 6 final maçımız kaldı. İyi futbol oynuyoruz. Bu maçlarda da sahaya oyunumuzu yansıtarak galip geleceğimize inanıyorum. Çünkü ligin en iyi takımıyız. Hafta sonu lider Akhisar Belediye ile oynayacağız. Dış sahada henüz galibiyetimiz yok. Şeytanın bacağını liderle kırmak istiyoruz. Takımda inanılmaz bir arkadaşlık var. hocamızın gelmesi ile birlikte bu arkadaşlığımız sahaya yansıttık ve sonucunda karşılığını aldık. Sezon başında bazı şanssızlıklar yaşadık. Fakat artık şansın bizden yana olduğunu düşünüyorum.     
Yarın Manisa’ya gidecek olan yeşil-beyazlılar, burada Palm City Otel’de konaklayacak ve maç sabahı Akhisar’a geçecek. Dün öğle üzeri bir antrenman gerçekleştiren Konya Şekerspor’da eksik oyuncu bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri