Altıparmak: Hiç endişe etmedim

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor lige kaldığı yerden devam ediyor.
Belediye Vanspor karşısında puan kaybeden yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı 3-1 kazanmasını bildi. Torku Şekerspor aldığı 3 puanla liderliğini de devam ettirdi.  Karşılaşma sonrası konuşan teknik direktör Mehmet Altıparmak geçtiğimiz hafta kaybettikleri puanları telafi ettiklerini ve lige kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti.
Altıparmak “Geçen hafta aynı skorla ya da daha farklı galip gelebileceğimiz bir maçtı. Bu hafta yine girdiğimiz birçok pozisyondan sadece 3'ünü gol yapabildik. Ama önemli olan geriye düştükten sonra oyuncularımın sahada göstermiş olduğu kazanma çabası ve mücadeleleri. Beni çok mutlu ettiler. Oyunun büyük bölümünde üstün olan bizdik. İlk golü biz bulsak daha farklı olabilirdi. Önemli olan seri galibiyetlere devam etmekti ve geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz iki puanın ardından Balıkesir maçını kazanmak istiyorduk, bunu da başardık. Balıkesirspor karşısında sezon başından bu yana ilk kez yenik duruma düştük ama, hiç endişeye kapılmadım. Oyuncularım sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele etti ve maçı kazanmasını bildi. Hepsini tek tek kutluyor, alınlarından öpüyorum. Önemli olan mücadele, bunu da her maçta zaten sergiliyoruz. Taraftarın maç sonrası takımı ayakta alkışlaması, gurur verici bir olay. Bundan sonra da aynı tempoyla devam edeceğiz. Belki bazıları Belediye Vanspor karşısında alınan beraberlik nedeniyle tedirgindi. Bunun bir kaza olduğunu gösterdik. Şimdi deplasmanda oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçını da kazanarak, yolumuza devam edeceğiz” dedi
EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Konya Torku Şekerspor’un Balıkesirspor karşısında aldığı galibiyetin mimarlarından olan genç oyuncu Cafercan Aksu hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek “Bugün gollerin tamamı çok güzeldi. Güzel günler günüydü bugün. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Önemli bir maç oynayacağız çarşamba günü, şampiyonluk yolunda kayba tahammülümüz yok.” dedi. İlk golün ardından yapılan gol sevinci alakalı olarak da konuşan genç oyuncu “Gol sevincini uzun zamandır planlamıştık. Onur ile benim düşündüğüm bir şeydi. Sevincimizi böyle yaşayalım istedik. Güzelde oldu” dedi. 
İLK DEFA YENİK DURUMA DÜŞTÜK
Şekerspor'un altyapısından yetişen genç yetenek Ömer Ali Şahiner ise bu sezon ilk defa yenik duruma düştüklerini ve bu golü yedikten sonra kendilerine geldiklerini ifade etti. Şahiner, “Yediğimiz gol bizi kendimize getirdik. Ne istediğini bilen bir takım haline geldik. Kendimiz gibi oynamaya başladık. Nitekim golü de bulduk. Bugün kazanacağımızın farkındaydık. Kazanmamız gerekiyordu geçen hafta kaybettiğimiz puandan sonra. Kazanmasını bildik.  Ağabeylerimi takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Çarşamba günü bir maça çıkacağız, umarım onu da kazanır ve yolumuza kayıpsız devam ederiz.” dedi. Torku Şekerspor ligin 8. hafta maçında yarın 1461 Trabzonspor’a konuk olacak.  Yeşil beyazlı ekip bu karşılaşma için dün sabah yaptığı antrenman sonrası Ankara’ya buradan da uçakla Trabzon’a geçti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri