Altıparmak: Herşey yolunda

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ve Ziraat Türkiye Kupası temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Antalya’da ikinci yarı ve Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın antrenman temposunu arttırdığı gözlendi.
Konya Torku Şekerspor’da Antalya kampı tüm hızıyla sürüyor. Cuma gününü dinlenerek geçiren ve dün yeniden çalışmalara başlayan yeşil-beyazlılar, sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idman yapıyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın antrenmanlarda oyuncularına göz açtırmadığı gözlenirken, yeni transferlerin de çok çabuk adapte olması teknik heyeti ve yönetimi sevindirdi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak yaptığı açıklamada, “Kampta her şey mükemmel. Hiçbir eksiğimiz yok, hazırlık maçı yapacak takım konusunda girişimlerimizi yaptık, ancak takımlardan henüz cevap gelmedi. Zaman çok dar, Trabzonspor maçına kadar ancak bir hazırlık maçı oynayabiliriz gibi görünüyor. Ligden önce kupada evimizde oynayacağımız maçı düşünmek durumundayız. Daha önce de söylediğim gibi, Trabzonspor güçlü bir takım ve Süper Lig lideri. Zevkli, çekişmeli bir maç olacak. Bizim kupada ortaya koyduğumuz futbol ortada, başarılıyız. Bu başarıyı devam ettirip Trabzonspor’u yenmek ve başarımızın tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Lige gelince, asıl mücadelemiz burada olacak. Bank Asya 1. Lig’e yükselmek en büyük isteğimiz ve hedefimiz. Allah’ın izniyle, bunu başaracağımıza gönülden inanıyorum. Yeni transferlerimiz de yabancılık çekmedi, bize ikinci yarıda büyük katkı sağlayacaklar” ifadelerini kullandı.
Konya Torku Şekerspor’un daha önce teklif götürdüğü Altay ve Boluspor’un dolu olmaları nedeniyle hazırlık maçı teklifini kabul etmediği, Bank Asya 1. Lig’de oynayan birkaç takıma daha teklif yapıldığı, ancak bu takımların da henüz cevap vermediği belirtildi.
Transfer çalışmalarını da sürdüren Yeşil-beyazlı ekipte Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin ve son olarak Konyaspor alt yapısından yetişen ve sezon başında kiralık olarak İnegölspor’a verilen Recep Aydın’ın ile anlaşmıştı. Takıma katkı sağlayacak nokta isimlerle ara transfer dönemini bir an önce tamamlamanın hesaplarını yapan Konya Şekerspor, dört önemli mevkiye daha kaliteli isimler almayı planlıyor. Takımla yolların ayrıldığı futbolcuların ardından yeşil-beyazlılar, bir sağ bek, bir sol bek ve bir stoper alarak ara transferi bitirmek istiyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri