Altınordu Çocuk Ligi'nin Yıldızları Seba'yı Unutmadı

İstanbul’da Fenerbahçe ve Galatasaray’ın katılımıyla düzenlediği Altınordu Çocuk Ligi (AÇL) maçları için İstanbul'a gelen kırmızı lacivertli çocuklar, Süleyman Seba'nın mezarını ziyaret etti.Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden...

İstanbul’da Fenerbahçe ve Galatasaray’ın katılımıyla düzenlediği Altınordu Çocuk Ligi (AÇL) maçları için İstanbul'a gelen kırmızı lacivertli çocuklar, Süleyman Seba'nın mezarını ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beşiktaş’ın efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın kabrini ziyaret eydı Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) U13 takımı oyuncuları duygulu anlar yaşadılar. İstanbul'daki turnuva öncesinde Süleyman Seba’nın Feriköy’deki aile mezarlığındaki kabrine giderek dualar okuyan minik sporcular, Seba'yı kendilerine önder seçtiklerini söylediler.

Mezara, üzerinde “Çok değerli büyüğümüz, büyük insan, misyonumuzun önderi Süleyman Seba Başkan… Senin yolunda hızla yürüyoruz… Yakındır… Mutlaka başaracağız… Sen rahat uyu…” yazılı bir çelenk bırakan minikler, kabri karanfillerle süslediler.

Minik sporcular Türkiye Futbol Federasyonu'nun futbolda 2014 - 2015'i Süleyman Seba Sezonu olarak adlandırmasının çok güzel olduğunu da belirtirken, bu isme yakışır bir sezon geçireceklerine de söz verdiler.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri