Altınkaynaktan Vuslat indirimi

Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat, Hz. Mevlananın 738. Vuslat Yıldönümü nedeniyle bir indirim kampanyası başlattı

Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat, Hz. Mevlana’nın 738. Vuslat Yıldönümü nedeniyle bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde, 14 ayar fantezi altın ürünleri, işçilik ücreti alınmadan satışa sunuluyor. Ayrıca, 2 bin TL’lik ürün alan müşterilere de sürpriz hediyeler veriliyor.

Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat Konya Mağaza Müdürü Satılmış Kozan kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Dünya insanlarının akın akın Hz. Mevlana’yı ziyaret vesilesiyle Konya’ya geldiği bu günlerde biz de hem şehrimizin misafirlerine, hem de halkımıza yönelik bir kampanya yaptık. Hz. Mevlana’nın “İnci mercan da ne oluyor” sözünden hareketle, 14 ayar ürünlerimizi işçilik ücreti almadan satışa sunmaya karar verdik. Bu da, ürünlerde yüzde 30 ile 50 arasında indirim yapmak anlamına geliyor” dedi.

Mağaza bünyesinde, kampanya için ayrı bir stand oluşturduklarını kaydeden Kozan, “2 bin TL’lik alış yapan müşterilerimiz için ayrı bir sürpriz hediye de tasarladık. İnci, saat, tektaş yüzük, bileklik gibi birçok hediyemize sahip olmak için, 2 bin TL’lik ürün alan müşterilerimiz, fanustan hediye çekilişi yapacak ve hediyesini anında alacak” diye konuştu.

Mağazalarında  pırlanta ürünlerinde de indirim uygulamaya devam edildiğini vurgulayan Kozan, “Muhtelif zamanlarda indirim ve kampanyalarla halkımıza uygun imkanlarla mücevherat ürünleri alma imkanı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri