Altınkaynak’tan özel hediyeler

Altınkaynak Mücevherat A.Ş. Konya Mağazası Satış Müdürü Satılmış Kozan, 14 Şubat’ta en önemli hediyenin mücevher olduğuna dikkat çekti
Altınkaynak Mücevherat A.Ş. Konya Mağazası Satış Müdürü Satılmış Kozan, 14 Şubat’ta en önemli hediyenin mücevher olduğuna dikkat çekerek, “Sevgi bizim için önemli ve kutsaldır. Bu nedenle düzenlediğimiz kampanya ile vatandaşlarımızın, sevdiklerine bütçelerine göre hediye alabilmeleri için imkan sağlıyoruz. Sevgililer Gününe özel kampanyamız çerçevesinde pırlanta ürünlerimizde özel indirimlerimizin yanında 12 taksit imkanı sunuyoruz. Bunun yanı sıra yine 14 Şubat’a özel mağazamızdan pırlanta alan müşterilerimize biz de bir pırlanta kolye hediye ediyoruz” dedi.
Mücevherat ve altın ürünlerinde mağazalarında en geniş ürünleri Konyalıların bulabileceğini ifade eden Satılmış Kozan, “Kendi ürünlerimizle birlikte ulusal markaların ürünlerini, bu sektörde önemli bir yeri bulunan dört İtalyan markasının özel koleksiyonlarını, 90 çeşit bilezik modelini, altın takılarla birlikte fantezi ürünleri ile kendi üretimimiz olan pırlanta ve özel markaların seçkin koleksiyonlarını bunun yanında ‘Trabzon Hasırı’ çeşidi ile Konya’nın en geniş ürün çeşidini mağazamızda bulabilir ve güvenle alabilirsiniz” şeklinde konuştu. 
Kampanya ile farklı modelleri tüketicilerin hizmetine sunduklarını dile getiren Kozan, “Sevgi insana olan değerin en önemli göstergesidir. Bu anlamda sevginin en iyi ifade edildiği saflık anlamına gelen pırlantalar sevgiliye verilecek özel ve anlamlı hediyedir. Müşterilerimiz sevdiklerine alacakları değerli hediyeyi 12 taksitle ödeyerek, mutluluğa adım atmış olacaklardır” diye konuştu. Sektörde yine Konya’da bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren Satılmış Kozan, “Mağazamızda VİP salonumuz ile müşterilerimize farklı bir ortamda hizmet vermenin ayrıcalığını yaşıyoruz. Müşterilerimiz özel ve güvenilir bir ortamda VİP salonumuzda koleksiyonlarımızı en detaylı bir şekilde inceleyip, seçme özgürlüğüne sahip oluyor. Bizim için müşterilerimiz özeldir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri