Altınkaynak'ta umre çekilişi yapıldı

Kuyumculuk ve mücevherat sektöründe lider isimlerden olan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat Konya Mağazası'nın bu yıl ikincisini düzenlediği umre programının çekilişi hafta sonu yapıldı.

Düzenlediği kampanyalar ve sunduğu özel indirimlerle dikkat çeken ve beğeni toplayan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat, bu beğeniyi karşılıksız bırakmadı ve 399 TL'lik alışveriş yapan ve çekilişe katılan müşterilerinden 10 şanslı ismi Raye Turizm güvencesi ile 5 Haziran-20 Haziran 2018 tarihleri arasında 15 günlük Ramazan Umresine götürüyor. Altınkaynak Konya mağazasında Konya 2. Noter Başkatibi Abdulkadir Erim huzurunda gerçekleşen çekilişle Umreye gitme hakkı kazanan 10 şanslı müşteri belli oldu.

21 Ağustos 2017 tarihinde başlayan ve 19 Şubat 2018 tarihinde sona eren kampanya süresince 399 TL'lik alışveriş yaparak çekilişe katılan binlerce isim hafta sonu büyük heyecan yaşadı. Noter huzurunda yapılan çekilişe müşterilerinde büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmazken çekilişte ismi çıkan Ali Özkaya'nın salonda bulunması diğer müşteriler tarafından alkışlandı. Heyecanlı geçen çekilişte 10 Asil ve 10 Yedek isim belirlendi. Asil listede: Ali İlhan Aydın, Nuran Altıntaş, Mustafa Vurulmaz, Nebahat Çınar, İsmihan Bal, Ali Özkaya, Fatih Kahraman, Hamdi Bacak, Hakan Hancıoğlu ve Ebubekir Öngün yer alırken Yedek Listede ise; İlknur Kuyucu, Nuriye Demircioğlu, Ayşe Dudu Özkadif, Emrullah Bülbül, Levent Kayalı, Emine İnal, Cengiz Gökduman, Fatma Ünlü, Ali Eregilmez ve Adem Arslan isimleri yer aldı.

İlk Umre kampanyasını geçen yıl yapan ve bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyleyen Altınkaynak Kuyumculuk Mücevherat Bölge Müdürü Satılmış Kozan, geçen yıl yaşanan heyecan ve mutluluğun bu yılda yaşandığını söyleyerek, “Bizi tercih eden ve alışverişini bizden yapan müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Geçen yıl yaptığımız kampanya bizi bu yıl içinde teşvik etti ve tekrarını yaptık. 10 farklı müşterimizi mübarek beldelere götürmeye vesile olmanın mutluluğu gerçekten çok önemli. Böylesi önemli bir ziyareti yapacak olan müşterilerimizin heyecanından daha fazlasını biz yaşıyoruz. Çünkü Altınkaynak olarak güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Ben kampanyamıza ilgi gösteren ve katılan tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri