Altınkaynak 'Lucis' ile fuarda

Bu yıl 48'incisi düzenlenen İstanbul Jewelry Show'da standı ile göz dolduran Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş'nin markası Lucis,  ürünlerini sergiledi.

Bu yıl 48'incisi düzenlenen İstanbul Jewelry Show'da standı ile göz dolduran Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş'nin markası Lucis,  ürünlerini sergiledi. Doğu Avrupa'dan Yakın Asya'ya, Rusya'dan Ortadoğu'ya Kuzey Afrika'dan Türki Cumhuriyetlere kadar dünya çapındaki en önemli alıcıların katıldığı, Kuyum ve mücevherat sektörünün önemli etkinliği olan İstanbul Jewelry Show, hafta sonu  İstanbul'da gerçekleşti. Yoğun katılım sağlanan fuarda ışıl ışıl parlayan pırlanta yüzükler, kolyeler ve çeşitli takılar büyük ilgi gördü. Bu önemli fuarda kendi markası olan Lucis ile ziyaretçileri ağırlayan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş.'nin Lucis markası ile sergilediği ürünler dikkat çekti. Fuarda Lucis ekibiyle birlikte ziyaretçilere bilgilendirme yapan Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş. Konya Genel Müdürü Satılmış Kozan, Lucis'in 1983 yılından bu yana güvenilirlik ilkesinden taviz vermeden kuyumculuk sektöründe faaliyetini sürdürdüğünü ve Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş’nin oluşturduğu prestijli bir mücevher markası olduğunu söyledi. 

Türkiye'nin kuyumculuk ve mücevher sektöründe çok önemli bir ülke olduğunu söyleyen Altınkaynak Kuyumculuk ve Mücevherat A.Ş. Konya Genel Müdürü Satılmış Kozan, “Üreticiler, toptancılar, mümessiller, ihracatçılar, tasarımcılar ve tedarikçiler ile tüm sektör profesyonellerinin bir arada olduğu takı ve saat sektöründe yeni ürünleri ve en son tasarımları bir arada görebileceğiniz mükemmel bir buluşma noktası olan fuarda bizde Lucis markamızla yer aldık. Çünkü stratejik lokasyonu ve buluşma noktası olarak, Türkiye dünya mücevher sektöründe en büyük beş pazarı arasında yer almaktadır. Bu pazarın içinde Altankaynak olarak yeniliklerimizi tanıtarak ve pazarlayarak ülke ekonomisine katma değer kazandırmak gayretindeyiz” diye konuştu.

MUHAMMET GÜMÜŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri