Altının yeni rotası zirve! Gram altın 500 lirayı geçecek mi?

Altın fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Haftalar sonra altının gram fiyatı 470 lirayı gördü. Güne 468 liradan başlayan gram altın öğlen saatlerinde tırmanışa geçerek 470 lira bandına geldi. Gram altın fiyatı 3 haftalık periyotta 23 liralık artı

Altın fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Haftalar sonra altının gram fiyatı 470 lirayı gördü. Güne 468 liradan başlayan gram altın öğlen saatlerinde tırmanışa geçerek 470 lira bandına geldi. Gram altın fiyatı 3 haftalık periyotta 23 liralık artış gerçekleştirdi. Öte yandan çeyrek altın ise 775 liraya çıktı.

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA OLDU?

Çeyrek altın fiyatları günden güne artmaya devam ediyor. Çeyrek altın güne 772 liradan başlarken altının ons fiyatı ve gram altında yaşanan yükseliş çeyrek altın fiyatlarına yansıdı. Altının ons fiyatının 1866 dolara çıkmasının ardından gram altın yükselişe geçti. Çeyrek altın yeni hafta 761 liradan başlamıştı. Çeyrek altında 2 günde 14 liralık artış meydana geldi. Çeyrek altın geçtiğimiz ay 883 lira seviyesine kadar çıkmıştı. Kapalıçarşı'da diğer altın fiyatları ise şu şekilde oluştu. Gram altın 470 liradan, Çeyrek altın 774 liradan, Cumhuriyet altını 3 bin 160 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 430 liradan, 14 ayar altının gram fiyatı 274 liradan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı ise 6 lira 19 kuruş seviyesinde izliyor.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gram altın fiyatlarından yaşanan dalgalanmalar sürerken uzmanlar altının ons fiyatına bağlı olarak yükselişin ilerleyen dönemde süreceğini iddia ediyor. Uzmanlar altının ons fiyatının 2 bin 300 dolar seviyesini gelmesini beklerken bu seviye gelirse altın fiyatlarının 500 lira olabileceği iddia ediliyor. Altın yatırımcıları ise fiziki altına yöneldi. Özellikle küçük yatırımcılar fiziki altın yatırımlarını artırdı. Kuyumcularda en çok satılan fiziki altın, gram altın ve çeyrek altın olarak sıralanıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri