Altınekin’e sağlık yatırımları sürüyor

İlçe değerlendirme programlarına devam eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları Altınekin ilçesinde bulunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.

Altınekin Devlet Hastanesi, toplum sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ve aile sağlığı merkezinde görev başında olan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Koç, ilçede sunulan sağlık hizmetleri hakkında Hastane Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Hüseyin Varol’dan bilgi aldı.

Altınekin Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmet çeşitliliğinin ve kalitesinin her geçen gün arttığına dikkati çeken Prof. Dr. Koç, yataklı tedavi hizmetlerinin de hastanede en kısa sürede başlaması adına gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti. Prof. Dr. Koç, Altınekin Toplum Sağlığı Merkezi, aile sağlığı merkezi ve sağlıklı hayat merkezinin bir arada bulunacağı sağlık tesisi inşaatında da incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkilisinden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Koç, “Projemizin tamamlanarak hizmet sunmaya başlaması ile birlikte koruyucu sağlık hizmeti sunumunda çok daha nitelikli hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturacağız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek alışkanlıkları bu merkezlerimizde kazandırmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Altınekin değerlendirmelerinin ardından Akıncılar Mahallesi’nde hayırsever tarafından yaptırılan ve inşaatında son aşamaya gelinen aile sağlığı merkezinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri