Altınay: Hasret bitecek

Teknik patron Metin Altınay yapılan transferlerden memnun olduğunu söyledi. Altınay Şekersporun 4 yıldır devam eden Bank Asya hayali var. İnşallah sezon sonunda bu hayali gerçekleştirmiş olacağız d

Teknik patron Metin Altınay yapılan transferlerden memnun olduğunu söyledi. Altınay “Şekerspor’un 4 yıldır devam eden Bank Asya hayali var. İnşallah sezon sonunda bu hayali gerçekleştirmiş olacağız” dedi

 

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da teknik patron Metin Altınay yapılan transferlerden memnun olduğunu ifade etti. Altınay hedeflerinin kesinlikle bir üst lige çıkma olduğunu yineledi. Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıkları dahilinde sürdürdüğü transfer çalışmalarında son hamlelerini yapıyor.

Yeni sezon yeni bir yüzle girmeyi hedefleyen yeşil beyazlı ekip teknik direktör Metin Altınay ile başarılı sonuçlara imza atmanın planlarını yapıyor. Sezon başından buyana 7 transfer yapan ve son olarak kaleci Akın Vardar ile anlaşan Torku Şekerspor 2-3 oyuncu daha transfer ederek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Metin Altınay’ın raporu doğrultusunda gerçekleştirilen transferler teknik heyeti memnun ediyor. Altınay yapılan transferler ve yeni sezon hedefleri hakkında konuştu.  Metin Altınay yeni sezonda Bank Asya yükselmenin tek hedefleri olduğunu ifade etti.

Altınay “Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Şekerspor’un 4 yıldır devam eden bir Bank Asya hayali var. İnşallah sezon sonunda bu hayali gerçekleştirmiş olacağız. Şekerspor’dan önce birçok teklif aldım. Ancak Yavuz Erence beni arayıp burası senin memleketin gel burada konuşalım anlaşırız dedi. Bende bunun üzerine geldim. Kısa bir görüşme sonrasında anlaştık. İnşallah yeni sezonda iyi işlere imza atacağız” dedi.

Yapılan transferlerle ilgili olarak da konuşan teknik adam, “Tabi gelen oyuncuların çoğunu tanıyorum. Burada ki oyuncuların birçoğu da eskiden tanıyorum. Ama ben her gittiğim takımda o takımın tüm oyuncularının karakterlerini tanıyarak başarı sağlamadım. Çalıştıkça daha iyi tanıyorsunuz. Burada ben ve yardımcılarım devreye giriyor. Öğrencilerimle aramda ki ilişkiyi iyi sağlamak için gerek ben gerekse yardımcılarım elimizden geleni yaparız. Şu ana kadar zaten 7 oyuncu almışız. Bir bu kadar daha oyuncu alabiliriz. Onun dışında görüştüğüm oyuncular var. Özellikle oyun kurucu transferi hakkında aceleci davranmıyorum.  Bazılarını isimlerini söylüyorum. Bazılarını isimlerini Çünkü isimlerin duyulması piyasanın artmasına neden oluyor” ifadelerini kullandı.

Yeşil-Beyazlılar, Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür Çelik ve Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margılıçlı Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık ve Karşıyaka’dan Akın Vardar ile anlaşmıştı. Konya Şekerspor, yeni sezon çalışmalarının startını 20 Temmuz’da verecek. Geçtiğimiz günlerde kamp programını belirleyen Şekerspor, 18-19 Temmuz tarihlerinde Konya’da sağlık kontrolünden geçecek. 

Torku Şekerspor 2011-2012 sezonunun ilk etap çalışmalarını 20-29 Temmuz tarihleri arasında Konya’da yapacak bu kampın ardından oyuncular 30-31 Temmuz tarihlerini izinli geçirecek. Yeşil-beyazlılar 2. etap kamp çalışmalarını ise 1-14 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Kartaltepe’de gerçekleştirecek. Kamp sonrasında yine 2 gün izin yapacak futbolcular 4 Eylül tarihine kadar 3. etap çalışmalarını Recep Konuk Tesislerinde yapacak. Spor Toto 2.Lig’de yeni sezon 4 Eylül 2011 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 25 Aralık 2011’de oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 29 Ocak’ta başlayacak Spor Toto 2.Lig’de 2011-2012 sezonu, 20 Mayıs 2012’de oynanacak maçlarla sona erecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri