Alternatif var

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener Konya’ya geliyor. Ziyaret organizasyon heyeti adına açıklama yapan Halit Atasoy, “Milletimizin ve Türk İslam aleminin içinde bulunduğu bu kötü gidiye dur diyecek her şeyi değiştirecek alternatif artık vardır” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Genel Başkan adayı Meral Akşener, 21 Nisan Perşembe günü Konya’ya geliyor. Akşener, saat 15.00’de Rixos Otel’de delegelerle buluşacak, 18.30’da ise halkla buluşacak. Akşener’in Konya programı ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi.

Paşapark otel’de düzenlenen toplantıda organizasyon heyeti adına Halit Atasoy bir açıklama yaptı. Sözlerin güvenlik güçlerine yapılan saldırıları kınayarak başlayan Atasoy, şöyle konuştu: “Bilindiği üzere partimizde seçimlerin ardından ortaya çıkan olağanüstü kongre talepleri 12. Ankara Sulh Hukuk  Mahkemesi tarafından karara bağlanmıştır. Bu kapsamda partimizin tüzüğünü değiştirmek üzere toplanacak olağanüstü kongrenin tarihi 8 Mayıs 2016 olarak açıklanmıştır. İnşallah hayırlı olur” ifadelerine yer verdi.

“Herkes şunu iyi bilsin ki bu davanın mensubu olan bizler karşımıza çıkacak her engeli güçlenerek aşacak yeteneğe ve şuura sahibiz” diyen Atasoy, şöyle konuştu: “İçinde bulunduğumuz bu süreçten de Allah’ın izni keremi ile birlik ve beraberlik içerisinde güçlenerek çıkacağız. Hareket olan yerde bereket vardır. MHP Genel Başkan adaylarımızdan sayın Meral Akşener’in bir süredir devam eden yurt gezilerinde gittiği her yerde ümitle ve sevinçle karşılandığını gururla izliyoruz. Bu kapsamda Meral Akşener’i 21 nisan tarihinde Konya’da ağırlayacak olmak bizleri sevindirmiştir. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Milletimizin ve Türk İslam aleminin içinde bulunduğu bu kötü gidiye dur diyecek her şeyi değiştirecek alternatif artık vardır. Güneş yeniden doğacak, bu karanlık gece son bulacaktır.”

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri