Altay, ‘Yapamayacağımızı söz vermiyoruz’

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İlk olarak Şekermurat ve Hacıkaymak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Altay, vatandaşların sorunlarını, istek ve şikayetlerini dinledi. Altay’a toplantıda Selçuklu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Bektaş Büyükbel, Akif Örnek ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Tozan eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını tek tek dinleyip not alan Altay, “Seçim sonucunu hep beraber göreceğiz. Bunun için sorumluluğumuz ağır, yapamayacağımız şeyleri vaat etmiyoruz. Biz Halka Hizmetin Hakk’a Hizmet olduğunun bilincindeyiz” diye konuştu.

Vatandaşlar da imar, yapılaşma ve temizlik hizmetleri noktasındaki sıkıntılarını dile getirdiler. Başkan Altay da, “Şikâyetleri tek tek değerlendiriyoruz. İmar konusundaki şikâyetleri değerlendireceğiz. Adaletsiz bir durum varsa bunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

Seçim gezilerine Marangozlar ve Demirciler Sitesinde devam eden Başkan Adayı Altay’a, Adalet ve Kalkınma Partisi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cem Mıhoğlu, AK Parti Selçuklu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Çapan ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Esnafların sıkıntılarını tek tek dinleyen Altay ve Ekibi 29 Mart seçimlerinde esnaflardan destek istediler. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri