Altay: "Son Olaylar Milletimizi Kenetleyecektir"

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinlemeye...

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Cuma namazını Malazgirt Mahallesi Hicret Camisi’nde kılan Altay, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay’a; AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Altay, Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Altay, Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Son günlerden yaşanan terör olaylarının Türkiye’nin kalkınmasına, refah ve gelişimine engel olamayacağını ifade eden Altay, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman illerimizde görev yaparken hain saldırılar sonrası şehit olan güvenlik görevlilerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyen terör eylemlerini esefle kınıyorum. Yaşanan münferit olaylar, ülkemizin birliğini, dirliğini, huzurunu bozmak isteyenlere geçmişte fırsat vermediği gibi aksine millet olarak bizleri daha da kenetleyecektir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri