Altay: ‘Önemli olan iyi niyet ve istişare’

Adalet ve Kalkınma Partisi Selçuklu Belediye Başkanı Adayı Uğur İbrahim Altay, seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.
Seçimlere çok az bir süre kala çalışmalarına hız veren Başkan Adayı Altay, Süleyman Çelebi, Beyhekim, Rauf Orbay mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Altay’a toplantılarında, Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Mehmet Sümer, Belediye Meclisi Adayları, Erol Ilgaz ve Kemal Özçetin eşlik etti.
Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Altay, projeleri hakkında da bilgi verdi. Seçim çalışmalarını değerlendiren Altay, “Mahalle temsilcilerimiz aracılığıyla halkımızla sık sık beraber olmak istiyoruz. İstişare etmek ve mahallenin ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla iç içe olmayı hedefliyoruz. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri de Emekliler Konağı. Biz genç, yaşlı, çocuk ve kadın demeden bütün ihtiyaçları belirledik. kadınlar lokali, emekliler konağı, gençlerimiz ve çocuklarımız için de mekanlar oluşturarak halkımızın sosyal yapıya kavuşmasını istiyoruz. Biz için önemli olan iyi niyet ve istişare. Bunları yerine getirebilirsek eğer geri kalan zaten bizim asli görevlerimizdir” diye konuştu.
Altay daha sonra, Konya Milletvekili Hasan Angı, İl Başkanı Faruk Dügen, Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Odabaşı, Selçuklu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Turhan, Bektaş Büyükbel ve Belediye Meclisi Adayları ile birlikte hastane caddesi esnafını ve Organize sanayi bölgelerinde bulunan işçileri ziyaret etti. 29 Mart seçimlerinde işçilerden destek isteyen Altay, projeleri hakkında da bilgi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri