Altay: Konyaspor iyi yönetiliyor

Bazı programlar nedeniyle Antalya'da bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konyasporu ziyaret etti.

Sirene Golf Otelde devam eden temsilcimizin kampını ziyaret eden Uğur İbrahim Altay,  Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve oyuncularla bir süre sohbet etti.

Otele gelişinde Başkan Bahattin Karapınar ve yöneticiler tarafından karşılanan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeşil-beyazlı futbolcular ve Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile bir süre sohbet etti.
Konyaspor'un başarılı bir ilk devre geçirdiğini söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konyaspor işini seven iyi bir yönetime sahip ve gerçekten de iyi yönetiliyor. Sıkıntılar var. Ama bu sıkıntıların üstesinden gelmek Konya gibi bir şehir için zor değil. Sadece kenetlenmek gerekiyor. Takımın elde ettiği başarıyla birlikte son dönemlerde Konyaspor'a olan ilginin arttığını gözlemliyoruz. İnşallah bu sezonun ikinci devresinin başlamasıyla birlikte üst düzeye çıkar ve Konya şehri Konyaspor'a olan görevini yerine getirir. Takımımıza şampiyonluk konusunda sonuna kadar inanıyorum ve sizin şahsınızda teknik heyete ve oyunculara başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar'da, takıma son dönemlerde ilgi gösterildiğini ancak bunun yeterli olmadığını herkesin bildiğini ifade ederek, "Sezonun ikinci devresi öncesinde rakiplerimiz takviye yapıyor. Ama biz mevcut kadromuza sezon başında olduğu gibi şimdi de şampiyon olarak Süper Lig'e çıkacakları konusunda sonuna kadar güveniyoruz. Tek istediğimiz Konya şehrinin yakışır şekilde Konyaspor'a destek vermesi. Bu konuda bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin devam edeceğine inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri