Altay: Çocuklar bize emanet

Konyanın en büyük amatör spor kulübü olan Selçuklu Belediyespor Kulübünce düzenlenen Yaz Spor Okullarında eğitim vermeye başladı.

Her yıl yüzlerce sporseveri buluşturan ve geleceğin yıldızlarını yetiştiren Yaz Spor Okullarına bu yıl 7–14 yaş gurubundan 15 branşta 500 öğrenci katıldı. 29 Haziran tarihinde başlayan Yaz Spor Okulu 28 Ağustos tarihinde sona erecek. Spor okullarında 500 öğrenci spor yapıyor. Yaz Spor Okuluna katılan öğrenciler belli bir güzergahla ücretsiz servisle alınırken, çalışma sonunda yine aynı güzergah ile evlerine bırakılıyor.

YAZ SPOR OKULU 15 BRANŞTA EĞİTİM VERİYOR
Selçuklu Belediyespor Yaz Spor Okulları; Güreş, Futbol, Voleybol, Basketbol, Judo, Karate, Kick-Boks, Hentbol, Tekvando ve Wushu olmak üzere toplam 15 ayrı branşta faaliyet gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gören spor okullarındaki öğrencilerin çalışmalarını yerinde izleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri öğrencilerle bir süre sohbet etti. Selçuklu Belediye stadında öğrencilerle sohbet eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlerin tatillerini kötü alışkanlıklardan uzak durarak ve spor yaparak değerlendirmelerinin son derece önemli olduğunu ifade etti.
Başkan Altay “Yaz spor okullarımız 9 hafta sürecek. Çocuklarımız cıvıl cıvıl hayat dolu. Tesislerimiz en iyi spor hizmeti verecek durumda. Mahallelerimizde kapalı spor tesisleri yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın ruhsal ve zihinsel gelişimlerini tamamlamaları için spora yönlendiriyoruz. Çocuklarımızı bizlere emanet eden ailelere teşekkür ederiz. Yaz tatilini boşa geçirmeyerek, spor yapmayı tercih eden ve burada son derece iyi imkanlar içerisinde spor yapan öğrencileri kutluyorum. Kötü alışkanlıklardan uzak durmanın en iyi yolu spor yapmaktır. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyor ve tebrik ediyorum.” dedi. Spor branşlarına kayıtlı çocukların velileri ile de sohbet eden Başkan Altay, 9 hafta sürecek eğitimde çocukların güzel bir dereceye geleceklerini ifaden ederek, ailelere teşekkür etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri