Altan Tanrıkulu: Hata olur da..

Hürriyet spor yazarı ve yorumcusu Altan Tanrıkulu, Bugünkü köşesini dün oynanan Torku Konyaspor-Bucaspor karşılaşmasına ayırdı ve hakem Serkan Çınar'a demediğini bırakmadı.

İşte Tanrıkulu'nın köşe yazısı

MAALESEF hakemlerimiz yine maç sonuçlarına, finallere, düşeceklere ve yükseleceklere etki etmeye devam ediyor..

Normal sezonda PTT 1. Lig maçlarına Cüneyt Çakır’ı, Fırat Aydınus’u veren MHK final maçlarına Süper Lig’in deneyimsiz isimlerinden birini veriyor..

Dün akşam Bucaspor duran toptan bir gol buldu ilk yarının sonunda.. Golü atan Luis Henrique çok net bir şekilde rakibinin üstüne çıkıp düşmesine neden oldu ve kafayı vurdu.. Bir dakika sonra bu kez Konyaspor duran toptan gol şansı aradı.. Ali Turan geriden gelip kafayı vururken elleri rakibiyle çok küçük bir temas halindeydi.. Ancak şiddetli bir itme, çekme ya da yüklenme yoktu Buca’nın attığı goldeki gibi..

Hakem Serkan Çınar nizami golü iptal etti.. Ve ilk yarı 1-0 bitti.. İkinci yarıda net gollük pozisyonda Selim topa vurmaya çalışırken rakibinin tabanıyla yerde kalıyor.. Penaltı bekliyoruz ama, karar; Konya aleyhine faul.. Açıkçası Buca’nın Konya’yı yenerek finale göz kırptığı maçı pek anlayamadım.. Hata olur ama bu kadarı fazla.. 3 topu direkten dönen Konya’ya üzüldüm açıkçası..

Altan Tanrıkulu Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri